Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Stanka Pavolová ukázala dokonalé bruško: Joj, toto na obrazovkách neuvidíte!

Stanka Pavolová sa na obrazovkách objavuje v provokatívnych outfitoch, no bruško zatiaľ na obraze takto neukázala. Zobraziť galériu (10)
Stanka Pavolová sa na obrazovkách objavuje v provokatívnych outfitoch, no bruško zatiaľ na obraze takto neukázala.

BRATISLAVA – Má sa čím pochváliť! Nie je žiadnym tajomstvom, že Stanislava Pavolová (32) sa aktívne venuje športu. Potvrdzuje to aj pohľad na jej dokonalú postavičku. Štíhlymi nohami sa moderátorka jojkárskej relácie Top Star Magazín pýši aj na televíznych obrazovkách. Nedávno však v spoločnosti ukázala aj iné partie svojho tela, ktoré pred kamerami zvyčajne skrýva.

Môže si to dovoliť! Jedným z aktuálnych módnych trendov sú tzv. crop topy, teda skrátené vršky, ktoré nositeľkám odhaľujú brušné partie. Túto vychytávku si však na seba nemôže obliecť hociktorá žena. To ale neplatí o jojkárke Stanke Pavolovej. Tá sa v takomto modernom kúsku vybrala na nedávne otvorenie vlasového salónu v Banskej Bystrici, počas ktorého ukázala svoje vypracované bruško.

Blondínka sa netají tým, že pravidelný pohyb sa pre ňu stal už akousi drogou. „Tie endorfíny sú neskutočne príjemné. Cítim sa omnoho lepšie psychicky aj fyzicky. A okrem iného mi vadia tukové vankúšiky, preto sa radšej hýbem,” prezradila pre topky.sk Pavolová, ktorá by so svojou figúrou pokojne zapadla aj medzi fitnessky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu