Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slobodníková ukázala bruško, sexi modelky bradavky... Aj niečo viac!

Dievčatá na módnej prehliadke ukázali rôzne veci. Simona Brnová- Slobodníková rastúce bruško, modelky presvitajúce bradavky či tzv. camel toe. Zobraziť galériu (7)
Dievčatá na módnej prehliadke ukázali rôzne veci. Simona Brnová- Slobodníková rastúce bruško, modelky presvitajúce bradavky či tzv. camel toe. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Každá niečo ukázala! Na piatkovej módnej prehliadke slovenskej návrhárky Lýdie Eckhardt sa rozhodne bolo na čo pozerať. Okrem najnovších modelov šiat totiž zaujali aj prítomné dámy. Zatiaľ čo modelka Simona Brnová -Slobodníková (28) sa pýšila rastúcim tehotenským bruškom, niektoré modelky predviedli aj bradavky. No na móle bolo vidieť aj niečo viac!

Bratislavské Vlčie hrdlo žilo v piatok večer módou! Konala sa tu totiž veľkolepá fashion šou pod vedením uznávanej slovenskej návrhárky Lýdie Eckhardt. Odprezentované boli nielen najnovšie kúsky z jej dielne, ale aj detská móda či papierové šaty vyrobené študentmi Strednej priemyselnej školy odevnej vo Svidníku.

Galéria: FOTOreportáž z módnej prehliadky

Ešte pred samotnou prehliadkou však zaujala modelka Simona Brnová–Slobodníková. Ako sme vás už informovali, brunetka čaká so svojím manželom Andrejom Brnom druhé dieťa a na akcii sa pochválila rastúcim bruškom. Nedalo nám preto sa jej neopýtať, ako druhé tehotenstvé prežíva. „Som v piatom mesiaci a cítim sa veľmi fajn. Druhý trimester je  najlepší, čo sa týka energie a všetkého. Veľmi si to užívam, cítim sa, ako keby som ani nebola tehotná," povedala pre topky.sk modelka.

Zároveň nám prezradila, že módna šou sa jej veľmi páčila. „Prehliadku som po prvýkrát videla z hľadiska, keďže som doteraz bola vždy v úlohe modelky, a musím povedať, že bola naozaj super," dodala Slobodníková. Aj na móle sa veru bolo na čo pozerať! Na svoje si mohli prísť aj páni. 

Okrem pekných a zaujímavých modelov totiž niektoré modelky predviedli aj niečo navyše. Sexi tmavovláska si totiž evidentne nepotrpí na podprsenku a vo viacerých modeloch sa jej rysovali pod oblečením voľné prsia a bradavky. Iná jej kolegyňa ale v tesnom outfite ukázala ešte o čosi viac, a to tzv. camel toe. Aj napriek tejto chybičke krásy však prehliadka stála za to. Svedčil o tom aj neutíchajúci potlesk divákov či množstvo kvetov, ktoré si od hostí návrhárka vyslúžila.

Sledujte TOPKY TV: Zábery z módnej prehliadky Lýdie Eckhardt.

Módna prehliadka Lýdia Eckhardt

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu