Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kríza v manželstve krásnej Slovenky: Už sa šušká o rozvode s boháčom!

V manželstve Simony Slobodníkovej a Andreja Brnu to vraj škrípe. Zobraziť galériu (6)
V manželstve Simony Slobodníkovej a Andreja Brnu to vraj škrípe.

BRATISLAVA – Láska vyprchala, prišli problémy! To sa aktuálne hovorí o manželstve Simony Slobodníkovej (29) a Andreja Brnu (31). Vzťah krásnej missky a úspešného podnikateľa vraj po piatich rokoch prechádza krízou. Údajne dokonca nie je vylúčené, že by partnerské nezhody mohli vyústiť až do rozvodu.

Simona Brnová Slobodníková a jej manžel Andrej sú rodičmi dvoch synčekov – Adama a Mathiasa. Druhého spomínaného priviedla vicemiss z roku 2003 na svet len v septembri 2013. A hoci mladá rodina pôsobí navonok idylicky, z ich okolia začínajú prenikať na verejnosť informácie, že bojujú s krízou.

V kruhu ich známych sa podľa našich informácií už dokonca rozpráva aj o rozvode. Modelku sme preto v súvislosti so spomínanými problémami vo vzťahu oslovili. „K tomu sa nebudem vyjadrovať. Ako ste si mohli všimnúť, ja som svoje súkromie nikdy nechcela veľmi komentovať,“ vyhýbala sa priamej odpovedi Simona. Krízu v manželstve nakoniec poprela. „U nás v rodine je všetko v poriadku. Neviem, odkiaľ máte takéto informácie,” ubezpečovala nás mladá mamička.

No ako sa zvykne hovoriť, bez vetra sa ani lístok nepohne. A medzi známymi tvárami sa často stáva, že ťažkosti v partnerstve nepriznajú, no nakoniec idú od seba. V minulosti napríklad expartneri Miriam Kalisová a Peter Varinský popierali, že ich vzťah prechádza krízou, pričom krátko po týchto vyjadreniach sa rozišli. Podobný scenár bol aj v prípade tanečnice Ivany Surovcovej a herca Filipa Tůmu, či riaditeľky Miss Slovensko Magdalény Šebestovej a futbalistu Filipa Šeba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu