Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Radostné tajomstvo známej Slovenky: Opäť je v tom!

Simona Slobodníková čaká druhé dieťa. Zobraziť galériu (8)
Simona Slobodníková čaká druhé dieťa. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Znovu v radostnom očakávaní! Simona Brnová-Slobodníková (28), druhá vicemiss Slovensko z roku 2003, sa viac ako práci venuje rodine. Prioritou je pre ňu syn Adam (2). Najnovšie však vysvitlo, že čoskoro budú v jej domácnosti už deti dve. Ako totiž informovala markizácka Smotánka, modelka je v treťom mesiaci tehotenstva.

Opäť bude mamou! Simona Slobodníková sa po úspešnom umiestnení na Miss Slovensko 2003 stala vyhľadávanou modelkou. Tejto práci sa však už teraz venuje len sporadicky. Naplno ju totiž zamestnáva jej syn Adam, ktorý v decembri oslávil dva roky.

A v tomto roku mu pribudne súrodenec. Nie je žiadnym tajomstvom, že ďalšiemu prírastku sa modelka nebránila. Keď ešte v septembri minulého roka zisťoval magazín Feminity, či tmavovláska nepracuje na bábätku, povedala: „Som otvorená tejto možnosti, rada by som mala ďalšie dieťa, ale ešte chvíľku počkáme.”

Najnovšie však vysvitlo, že dlho nečakala. Podľa zistení markizáckej Smotánky je totiž kráska už v treťom mesiaci tehotenstva. Topky.sk chceli zistiť viac, modelka však zatiaľ na naše otázky nereagovala. 

Simona Slobodníková čaká druhé dieťa s manželom Andrejom Brnom.
Zobraziť galériu (8)
Simona Slobodníková čaká druhé dieťa s manželom Andrejom Brnom.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu