Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bežný deň a outfit za tisíce: Pozrite na túto známu Slovenku!

Simona Slobodníková Zobraziť galériu (9)
Simona Slobodníková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Za toto vysolila balík peňazí! O bývalej misske Simone Brnovej Slobodníkovej (32) je dobre známe, že okrem svojich detí miluje aj módu a rada sa obklopuje luxusnými a drahými kúskami. A nebolo to inak ani nedávno, keď sa počas bežného pracovného dňa vybrala do petržalského nákupného centra. Hoci jej outfit bol nenápadnej čiernej farby, nedali sa prehliadnuť jej do očí bijúce luxusné, doplnky, pri ktorých sa musela poriadne buchnúť po vrecku.

Ovešaná kúskami za tisíce! II. vicemiss Slovensko 2003 Simona Slobodníková je mamičkou dvoch detí - synov Adama a Mathiasa, a tak sa v spoločnosti už neukazuje tak často ako kedysi. O bývalej modelke je ale dobre známe, že si potrpí na luxusné kúsky. Presvedčiť sme sa o tom mohli aj nedávno v petržalskom nákupnom centre, kde sme brunetku stretli počas bežného pracovného dňa.

Treba povedať, že zo svojej krásy nič nestratila a je z nej štýlová mamička. Hoci si obliekla nenápadný čierny outfit, pozorné oko okoloidúcich si určite všimlo jej luxusné kúsky, na ktoré zjavne nedá brunetka dopustiť.

Simona mala obuté športové tenisky, ktoré v istom  bratislavskom obchode s luxusnými značkami sú už dokonca vypredané, pričom ale vychádzajú na 475 eur. Ešte drahší kúsok jej visel na pleci. Kabelka značky Chanel sa cenovo pohybuje okolo 3 000 eur. Niet sa čo čudovať, zjavne si to môže dovoliť, veď má nielen bohatého manžela, ale začala s luxusnými kúskami podnikať aj na internete...

Simona Slobodníková s luxusnými kúskami- teniskami a kabelkou.
Zobraziť galériu (9)
Simona Slobodníková s luxusnými kúskami- teniskami a kabelkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Simona Slobodníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu