Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odvrátená tvár Jána z Bučkovcov: Luciu mlátil ako žito!

Jano a Lucia v čase, keď ich vzťah pôsobil harmonicky. Farmár vyzerá tak, že by svoju milú od samej lásky najradšej zadusil. Zobraziť galériu (7)
Jano a Lucia v čase, keď ich vzťah pôsobil harmonicky. Farmár vyzerá tak, že by svoju milú od samej lásky najradšej zadusil.

SIHLA – Pravý dôvod, prečo zdrhla?! Azda najväčšou bolesťou rodiny Bučkovcov, ktorá momentálne hviezdi na obrazovkách Jojky, je útek nádejnej nevesty Lucie. Mladá Rómka pod rúškom noci opustila sídlo na Sihle. Odišla v tajnosti a bez svojich dvoch detí. Dôvod jej konania bol pripisovaný tomu, že ju kontroverzná rodinka mala viac-menej za slúžku. Ako sa však zdá, hlavný dôvod je iný. Vyšlo totiž najavo, že ju vraj zvykol najstarší syn Jano častovať nielen vyberaným slovníkom, ale aj bitkou.

Pozorní diváci televíznej reality šou Bučkovci vedia,  že najstarší syn Jano má poriadne komplikovanú povahu. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad aj jeho švagriná Klárka, ktorá má sebavedomého mladíka poriadne v zuboch. Milovník internetových zoznamiek jej však nezostáva nič dlžný - svoje nesympatie dáva mladej Češke najavo aj hrubým správaním.

Ako sa však v dnešnej časti ukáže, dvojnásobný otecko nezostáva iba pri vyberanom slovníku. Najnovšie pridal aj vyhrážky. A to už zasiahol jeho brat a zároveň Klárkin manžel. „Musel zakročiť Jožko. Povedal, že keď sa jej čo i len dotkne, tak mu poláme ruky,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. „Všetci sa báli, že jej Jano v návale zlosti nejako ublíži,“ dodal náš zdroj.

Šokujúce však bolo nielen Janovo správanie, ale aj vety, ktoré Klárka pred kamerami po incidente povedala. „Počula som, ako raz Jano Luciu ťahal cez celý dvor za vlasy a potom ju aj zbil. Vraj to nebolo prvýkrát,“ reagovala mladá Češka, ktorej sa vraj mladá Rómka o domácom násilí sama zdôverila. „Raz, keď sme boli samé dve v Brezne, mi povedala, ako sa k nej Jano správa. Rozhodne to nebolo veľmi pekné, dodala nevesta Bučkovcov, ktorá tak poukázala na jeden z hlavných dôvodov, prečo Lucia od Jána v tajnosti zdrhla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu