Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačkovej drsná vojna kvôli Ewe Farnej: Si obyčajná ku*va!

Medzi bývalými kolegyňami z reality šou Hotel Paradise sa kvôli speváčke Ewe Farnej strhla mediálna vojna! Zobraziť galériu (10)
Medzi bývalými kolegyňami z reality šou Hotel Paradise sa kvôli speváčke Ewe Farnej strhla mediálna vojna! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Skočili si do vlasov! Účastníčky Hotela Paradise Zuzana Plačková (21) a Nela Slováková (22) síce počas svojho pôsobenia v reality šou nepatrili k najlepším kamarátkam, no navzájom sa akceptovali. V súčasnosti to tak už nie je. Medzi blondínkami vznikla mediálna vojna. A nemôžu za to ani prsia, ani žiaden chlap, ale porotkyňa speváckej šou SuperStar Ewa Farna. Dokonca sa kvôli nej začali vulgárne osočovať.

Zuzana Plačková a Nela Slováková sa preslávili najmä účinkovaním v jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Zatiaľ čo sa dievčatá v raji akceptovali, v súčasnosti to už vôbec nie je tak. Najnovšie priliala olej do ohňa vzájomnej nevraživosti Češka, ktorá sa na svojom profile na sociálnej sieti pustila do porotkyne SuperStar.

„Ewa Farna, alebo ako sa to píše, je tá najväčšia hanba SuperStar. Z malinkého, skromného a roztomilého dieťaťa vyrástla v niečo odporné, nevkusné, tlsté, hnusné, namyslené, arogantné a totálne idiotské,“ znel blondínkin príspevok. Hoci sa bytostne nijako netýkal Zuzany Plačkovej, tá mala potrebu reagovať na jej ostrú kritiku. Na oplátku chrstla do tváre bývalej kolegyne tvrdé slová.

„Tá sku*vená Nela Slováková by sa mala zamyslieť sama nad sebou. V živote nič nedokázala bez toho, aby neroztiahla nohy. Aj do telky sa musela lesbicky pretr*kať,“ napísala slovenská playmate. Oslovili sme preto blondínku spoza rieky Morava a spýtali sa jej, čo na to hovorí. „Neviem, prečo sa ona k tomu vyjadruje. Je to môj názor, ktorý som napísala na Facebooku priateľom. Zuzanu Plačkovú radšej nekomentujem, je to dievča, ktoré si dalo urobiť desiatky prsia, aby si ju niekto všimol. Je to obyčajná prostitútka. Ona si dala urobiť desiatky vraj len kvôli tomu, že jej teraz niekto zaplatí porno film. Pre mňa je to normálna prostitútka, to je všetko, čo k tomu poviem,“ vychrlila zo seba víťazka Hotelu Paradise.

Podobne však reagovala aj Slovenka, ktorá na prostorekej Nele nenechala nitku suchú. „Myslím si, že taká chudera, ktorá si musela všetko pretr*kať a prelesbiť, závidí úspech Ewe Farnej. Mala by sa zamyslieť nad svojou zakomplexovanosťou. A keď nie je dostatočne informovaná o mne, tak nech si neotvára tú svoju lesbickú papuľu, ktorou si vylesbila byt. Ona sa ide vyjadrovať na Farnu, ktorá je v  19-tich úspešná speváčka? A kde bola Nela v 19- tich? Robila striptérku na Ibize,“ rozčúlila sa Plačková, ktorá sa nedala vo svojom vyjadrení zastaviť. „Každý o nej vie, že žije s lesbou, ktorá ju pretláča v televízii,“ uzavrela Zuzana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu