Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Intrigy v Jojke: Dusno pred vysielaním - moderátorky si idú po krku!

Stanislava Pavolová a Miroslava Luberdová sa v láske mať nebudú. Zobraziť galériu (8)
Stanislava Pavolová a Miroslava Luberdová sa v láske mať nebudú.

BRATISLAVA - Poriadny kolotoč! Po tom, čo sa v novom roku na Jojke neobjavil magazín Top Star, nevyzeralo to s jeho tvárou Stankou Pavolovou (31) ružovo. Na lepšie časy jej nesvitalo ani po tom, čo šoubiznisovú reláciu oživili a zaradili ju na novú stanicu WAU - vtedy sa totiž hovorilo o mužskom moderátorovi. Po všetkých opletačkách ale nakoniec blondínke miesto zostalo. Má to ale háčik. Musí sa oň deliť s ďalšími štyrmi ľuďmi. No a to nerobí dobrú atmosféru. Podľa našich informácií už so Stankou vedie tichú vojnu nová kolegyňa - bývalá misska Miroslava Halmi Luberdová (28).

Vojdú si do vlasov?! V Jojke sa nedávno konali kastingy na nové tváre, ktoré sa môžu uplatniť v novej televízii WAU. Tam zakotví aj magazín o prominentoch Top Star. Hľadanie moderátorov pre túto reláciu však nebolo ľahké.

Keďže nová stanica je zameraná na ženy, kompetentní uvažovali hlavne nad mužom. A to neboli dobré správy pre niekdajšiu hlavnú hviezdu tohto formátu Stanku Pavolovú. Nakoniec však kamerové skúšky absolvovali aj zástupkyne nežného pohlavia - okrem starej známej tváre aj modelky Soňa Skoncová a Miroslava Halmi Luberdová.

Práve posledná menovaná sa nechala podľa našich informácií príliš uniesť vidinou slávy. „Mirka sa pochválila pred kamarátmi, že to už má isté a vyštvala odtiaľ Pavolovú,” tvrdí náš zdroj. Za rozširovanie takýchto rečí sa jej od pracovnej konkurentky nedostáva práve najmilších pohľadov. Nečudo, veď kráska vraj zašla ešte ďalej - tvrdí, že Stanku čaká vyhadzov z Koliby. 

V tomto sa však budúca moderátorka prerátala. Pavolová bude totiž v magazíne účinkovať aj naďalej. Spolu s ňou aj spomínané modelky plus tanečník Ondrej Antálek. Rovnako tak aj Ján Baka, ktorý miesto dostal cez kasting. „Áno, môžem potvrdiť, že práve týchto päť tvárí bude počas prvých týždňov moderovať magazín TOP Star,” povedal nám PR manažér Michal Pilip.

Stará osvedčená tvár má ale z profesionálneho hľadiska oproti bývalej misske navrch. „Pani Luberdová bola na obraze málo presvedčivá a Stanka Pavolová ju hravo prevalcovala. Miroslava pôsobí vizuálne dobre, no na výrazovej stránke a prejave bude musieť zapracovať. Nezaškodilo by teda trochu skromnosti. Čaká ju skutočná drina,” povedal nám zdroj priamo z Jojky.

Samotná Stanka sa k rečiam svojej novej kolegyne nevyjadrila - nereagovala na telefonáty ani na esemes správu. Určite však pre tieto dve nebude ľahké stretávať sa v práci. Kvality jednotlivých moderátorov môžete začať posudzovať už od pondelka, kedy bude v hlavnom vysielacom čase premiéra Top Staru na WAU. Na základe diváckych ohlasov sa potom vraj rozhodne o definitívnej zostave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu