Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Osamelá jojkárka provokovala: Do spoločnosti ako na pláž!

Stanka Pavolová rada predvádza svoju postavu v odvážnych outfitoch. Zobraziť galériu (7)
Stanka Pavolová rada predvádza svoju postavu v odvážnych outfitoch.

BRATISLAVA – Zvodná kočka! Stanka Pavolová (32) rozhodne patrí medzi najsexi moderátorky televízie Joj. Pravidelne to dokazuje nielen svojimi fotkami na sociálnej sieti Facebook, ale aj v spoločnosti, kde sa rada predvádza v odvážnych outfitoch. Nebolo tomu inak ani na nedávnej módnej šou. Prítomní páni mohli na plavovláske oči nechať – na podujatie totiž prišla v kratučkom overale, ktorý nezakrýval viac než plavky.

Jojkárka Stanka Pavolová sa s podnikateľom Martinom Anderlem rozišla pred viac ako rokom. Odvtedy sa po jej boku verejne žiadny muž neobjavil. A pritom ide o jednu z najsexi slovenských moderátoriek, za ktorou sa otočí nejeden chlap. Plavovláska totiž obľubuje zvodné outfity, ktoré si rada oblieka aj na rôzne spoločenské udalosti.

Inak tomu nebolo ani na nedávnej módnej prehliadke. Moderátorka sa na podujatí objavila v kratučkom overále, ktorý kladol dôraz na jej štíhle nohy a opálené telo. Známa Slovenka sa totiž len nedávno vrátila z dovolenky v Thajsku. A je zrejmé, že sa jej chvíle strávené v exotike naozaj zapáčili – Pavolová totiž v ľahkom letnom overale vyzerala, akoby bola mysľou ešte stále niekde pri mori. Skôr ako na módnej prehliadke totiž pôsobila, že sa chystá na plážovú párty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu