Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hriešne šaty slovenskej moderátorky: Ukázala (ne)opálené prsia aj stehná!

Rafinovane strihané šaty Mirke Luberdovej odkrývali stehná aj prsia. Zobraziť galériu (10)
Rafinovane strihané šaty Mirke Luberdovej odkrývali stehná aj prsia.

BRATISLAVA – Bola stredobodom pozornosti! Exmoderátorka Jojky Miroslava Luberdová (30) rozhodne vie, ako zaujať. Potvrdila to na aj na stredajšej premiére filmu Hercules, kam prišla nahodená do vyzývavých šiat červenej farby. Tie rafinovane odkrývali plavovláskine stehná i zaujímavo opálené vnady.

Lady v červenom! Miroslavu Luberdovú si môžu diváci Jojky pamätať najmä ako moderátorku relácie o prominentoch Top Star. V roku 2003 však skúšala šťastie aj na súťaži krásy, kde sa jej podarilo získať titul I. vicemiss. A hoci odvtedy už nejaký ten čas ubehol a plavovláska sa stala mamičkou, na jej postave to nie je veľmi badateľné.

Mirka si preto pokojne môže obliekať rafinovane strihané outfity, ktoré toho zo ženského tela dosť odhaľujú. Po provokatívnom kúsku siahla aj v stredu podvečer, keď sme ju stretli na premiére filmu Hercules.

Vyzývavé červené šaty mali vysoký rázporok odkrývajúci Luberdovej stehná, hlboký výstrih zas poukázal nielen na vnady bývalej moderátorky, ale aj na ich nedokonalé opálenie. Plavovláska očividne neholduje slneniu sa hore bez, a tak sú jej prsia čokoládové len tak napoly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu