Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vilo Rozboril v šoku: Zhrozený z falošného obvinenia!

Vilo Rozboril bol zhrozený z prípadu Natálky (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril bol zhrozený z prípadu Natálky (vpravo).

BRATISLAVA - Srdcervúci prípad! V októbri televízia Markíza informovala o kauze 14-ročnej Natálie s mentálnou anorexiou. Vychudnutú školáčku chceli úrady odobrať jej mame kvôli udaniu z týrania. Súd vydal predbežné opatrenie bez toho, aby ju čo i len videl. Teraz mladá slečna napísala do Modrého neba, aby sa svojej mame poďakovala. Moderátora Vila Rozborila (46) udalosti okolo tejto rodiny doslova šokovali.

Ťažké chvíle! Mária Babicová má dve dcéry - Natáliu (14) a Kristínu (10). Obe dievčatá však vyzerajú ako vrstovníčky. Staršia z nich totiž kvôli mentálnej anorexii prestala rásť. S touto poruchou bojuje od jedenástich rokov. „Keď sme bývali s nevlastným otcom, tak sa s maminou hádali. Prestalo mi chutiť a vôbec som už potom nemala potrebu jesť,“ povedala mladá slečna o začiatku svojich zdravotných problémov. 

Keď si Mária všimla, že s jej dieťaťom nie je niečo v poriadku, odviezla Natálku do nemocnice. Sociálna pracovníčka z tohto zariadenia však napísala sťažnosť v zmysle, že matka svoju dcéru týra. Na základe rozhodnutia súdu potom do ich domova dorazila polícia aj s vyhrážkami o zatknutí. „Sociálka v živote nevidela Natálku a napriek tomu mi ju prišli zobrať,” vyrozprávala zhrozená pani Babicová.

Rodina sa obrátila na médiá, vďaka čomu bolo neskôr rozhodnutie súdu zrušené. „Mama za mňa veľmi bojovala aj napriek tomu, že som ju veľakrát sklamala. Napriek všetkému mi stále verila,“ prezradila Natália. Práve ona napísala do Modrého z neba, lebo sa svojej mame chcela nielen poďakovať, ale aj ospravedlniť za hádky, ktoré medzi sebou predtým mali.

„Dostať mentálnu anorexiu - to sa dieťaťu môže stať. Na tomto príbehu bolo ale zarážajúce rozhodnutie súdu vziať dieťa matke len na základe falošného obvinenia bez dôkazov,” komentoval zhrozene tento prípad moderátor Vilo Rozboril. „Úrady vám spôsobia hroznú psychickú ujmu, potom rozhodnutie zmenia a vám sa ani neospravedlnia,” uzavrel rozčarovane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu