Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zhrozený Rozboril: Znásilňovanie, kopance do brucha a dorezané ruky!

Vilo Rozboril si vypočul hrozný príbeh Márie a jej šiestich detí. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril si vypočul hrozný príbeh Márie a jej šiestich detí.

BRATISLAVA - Silná káva! V Modrom z neba sa bohužiaľ objavujú aj mnohé prípady týrania. Peklo si od svojho manžela zažila aj Mária Majerčáková (36). Jej posledné dve deti sú dokonca výsledkom znásilnenia, ktorému predchádzali fyzické útoky. Po mnohých útrapách sa rozhodla pre rozvod, po ktorom sa so šiestimi potomkami ocitla v jedinej plesnivej izbietke. Vilo Rozboril (46) bol otrasený najmä zo svedectva najmladších členov rodiny.

Nepríjemné spomienky a strach! Máriine deti jej do telefónu uložili číslo svojho vlastného otca pod názvom nočná mora. „Nebol zlý, ale ako mu mama zomrela, tak začalo peklo. Kopance do brucha, hlavy, dorezané ruky. Keď ti niekto o stenu hlavu otrieska alebo položí nôž na krk, nie je to príjemné,“ prezradila mama so šiestimi ratolesťami. Posledné dve sú pritom výsledkom znásilnenia.

Mária sa pred tyranom snažila chrániť hlavne svojich potomkov. Deti však vedeli, čo sa deje. Martin napríklad už ako desaťročný videl na svojej mame krvavé tričko po tom, čo ju otec zbil. Hlásenia na polícii však nič nevyriešili.

Nakoniec úbohá žena našla odvahu a zvolila útek. Prichýlila ju jej mama, a tak sa 8 ľudí tiesnilo v dvojizbovom byte. Steny plesniveli a ich bývanie priam volalo po rekonštrukcii. V tejto situácii sa rozhýbali Máriini kolegovia, ktorí napísali do Modrého z neba.

Vilo Rozboril po vypočutí tohto príbehu neveriaco krútil hlavou. „Viete, ak by na exmanžela nadávala len mama, bol by som obozretný v zmysle - každá minca má dve strany. Ale keď o ňom jeho deti s plačom hovoria: Nemáme ho radi, bil pred nami mamu, nechceme s ním byť, tak to je silná káva. Z toho rozprávania to bol pekný gauner,” povedal nám moderátor. Viac sa dozviete večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu