Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Takto ju zničilo vyše 50 chemoterapií: Nora s rakovinou opäť v Modrom z neba!

Úsmev Nore zostal, no na jej tvári sa choroba viditeľne podpísala. Výrazne pochudla. Zobraziť galériu (10)
Úsmev Nore zostal, no na jej tvári sa choroba viditeľne podpísala. Výrazne pochudla.

BRATISLAVA - Silná žena! Nora Pekárová (41) sa na obrazovkách Markízy objavila v máji minulého roka. Napriek smrteľnej chorobe z nej sršal optimizmus a dokonca požiadala svojho partnera o ruku. Svadba sa konala v štúdiu Modrého z neba. Po čase ju Vilo Rozboril (46) opäť navštívil. A hoci je blondínka stále plná energie, na jej výzore sa bohužiaľ nerovný boj s rakovinou podpísal.

Emotívny návrat! Nora Pekárová už štyri roky bojuje s rakovinou. Vybrali jej osem orgánov a po päťdesiatej chemoterapii už kúry prestala počítať. Napriek tomu je však plná elánu. Minulý rok sa dokonca v štúdiu Modrého z neba vydala za svojho partnera Zdena.

Jej stav sa však bohužiaľ zhoršil. Objavil sa nález na pľúcach a prognózy sú všelijaké. Preto Vilo Rozboril blondínku navštívil v nemocnici. Hoci ho vítala veselo a s potešením, na jej výzore sa boj so smrteľnou chorobou predsa len odrazil.

Pre moderátora určite nebolo ľahké vidieť jej prepadnutú tvár, ktorá až príliš kontrastovala so širokým úsmevom. Vilo Rozboril však obdivuje vnútornú silu smrteľne chorej Nory. „Ona je superwoman. Žena, ktorá vyhlásila rakovine vojnu a tvrdí o nej, že je to sviňa a so sviňami sa netreba maznať. Noru žeriem. A to preto, že ja by som to nikdy nedokázal,” povedal pre topky.sk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu