Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rozboril so slzami na krajíčku: Dostala ho rakovina 10-ročného dievčatka!

Vilo Rozboril bol dojatý krokom desaťročnej Julky. Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril bol dojatý krokom desaťročnej Julky.

BRATISLAVA - Malá, ale silná! Júlia Regecová (10) si za svoj pomerne krátky život už stihla prejsť dosť tvrdými situáciami. Dievčatko s nádherným úsmevom totiž bojovalo so zákernou rakovinou. A až príliš si uvedomovalo, že na onkologickom oddelení sa umiera. V Modrom z neba sa preto chcela poďakovať mame a nevlastnému otcovi za to, čo pre ňu počas liečby urobili. Tento silný moment dostal aj moderátora Vila Rozborila (46).

Vážna diagnóza zmení človeku priority. Je však mimoriadne smutné, keď takýmto procesom musí prejsť malé dieťa. „Stále ma bolela hlava a zvracala som. Potom bolo chvíľu dobre a tak to šlo stále dokola. Potom som začala vidieť dvojmo,“ spomínala na začiatky svojej choroby desaťročná Júlia v Modrom z neba.

Dievčatku našli lekári v tele nádor a muselo byť hospitalizované na onkológii. Spomienky na toto oddelenie sú zlé. Julka plače za kamarátmi, z ktorých sú už anjelikovia. Tieto momenty boli pre ňu najťažšie počas celej liečby. Všetci malí onkologickí pacienti sa totiž vzájomne podporovali, držali spolu a mali naozaj pevné vzťahy. Každá strata bola preto skutočne ťažká.

V Modrom z neba sa chcela Julka poďakovať rodičom za všetko, čo pre ňu počas ročnej liečby robili. A nevlastný otec jej zasa ušil sen na mieru – zažiť SuperStar na vlastné oči, stretnúť hviezdy na čele s Ewou Farnou.

Malá slečna sa chce stať vizážistkou a ponuku nalíčiť práve porotkyňu neváhala využiť. „Julka bola nadšená. Ale pre mňa bol najsilnejší moment to poďakovanie sa rodičom za starostlivosť,” povedal nám dojatý Rozboril. „Aj Ewa Farna ma očarila. Jej empatia a komunikácia s Julkou boli úžasné,” dodal moderátor. Viac uvidíte večer na Markíze.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu