Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takíto exoti v SuperStar ešte neboli: Toto vystúpenie musíte vidieť!

Tanakrit a Meng sa dostali až do druhého divadelného kola. To, čo tam predviedli, sa nedá ani opísať. Zobraziť galériu (10)
Tanakrit a Meng sa dostali až do druhého divadelného kola. To, čo tam predviedli, sa nedá ani opísať.

BRATISLAVA – Toto sa tak často nevidí! Do divadelného kola SuperStar postúpili aj účastníci, ktorí porotu zaujali aj niečím iným než spevom. Dôkazom sú Thajčan Thanakrit Srisuwan a Číňan Meng Shuai Fei. Ich vystúpenie sa určite mnohým vryje do pamäti. Pozrite si, ako bojovali o postup do Dlhej cesty.

Do SuperStar sa prihlásilo mnoho Čechov a Slovákov, no šťastie prišli skúsiť aj exotickí speváci. Niektorí z nich sa dostali aj do divadelného kola. „Ste tu preto, lebo máte korene inde a ste pre nás exotickí,“ prezradila porota dôvod, prečo prešli cez kastingové sito.

Ďalej do duetov však išli len tí najvýraznejší - napríklad Thajčan Thanakrit Srisuwan a Číňan Meng Shuai Fei. Títo dvaja síce veľkým talentom neoplývajú, no porota si ich aj napriek tomu rozhodla v súťaži ponechať. „Ešte nám to tento celé vyhrá,“ povedal Habera v prvom divadelnom kole na adresu Thajčana, ktorého porota prezýva aj Tonko. „Ty si pre nás taký maskot,“ dodal slovenský kat.

Cudzokrajní chlapci však v duetoch predviedli vystúpenie, ktoré by v tejto fáze súťaže už zrejme nikto nečakal. Ich spev totiž pripomínal nevydarenú paródiu na pieseň Sex bomb od Toma Jonesa. „Ja po tomto rozmýšľam, že ak by mi niekto ponúkol lístok na Coldplay alebo na vás, tak si vyberiem asi vás,“ reagoval so smiechom Habera. Celé hodnotenie poroty si môžete pozrieť dnes večer na Markíze.

VIDEO: Aj takíto experti sa môžu dostať až do divadelného kola

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu