Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Superstaristi ako svetové hviezdy: Luxus za vyše 2 milióny eur!

Semifinalisti projektu SuperStar si budú nažívať ako pravé popové hviezdy. O ich blaho sa postará ubytovanie vo vile za vyše 2 milióny eur a všadeprítomný luxus. Zobraziť galériu (11)
Semifinalisti projektu SuperStar si budú nažívať ako pravé popové hviezdy. O ich blaho sa postará ubytovanie vo vile za vyše 2 milióny eur a všadeprítomný luxus. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Užijú si prepych! Už v nedeľu večer sa dozvieme mená šestnástich najtalentovanejších súťažiacich markizáckej šou. Vybraní semifinalisti si vychutnajú nielen priame prenosy a veľké pódiá, ale aj luxusné ubytovanie. Všetci si totiž budú nažívať v pražskej vile, ktorej hodnota je viac ako 2 milióny eur.

Kasting, divadelné vyraďovanie a dlhá míľa. Cesta k vysnívanému finále je síce náročná, no každý z nádejných spevákov si ňou musí prejsť. Už túto nedeľu sa však v markizáckej šou SuperStar rozhodne o šestnástke najlepších spevákov, ktorí sa prebojujú až do semifinále projektu.

Ako sa nám podarilo zistiť, mladé talenty sa už majú na čo tešiť. Hŕstka najúspešnejších bude totiž obývať hriešne drahú vilu v lukratívnej časti Prahy. Jej priestory sú luxusne vybavené. Nachádza sa tam 10 izieb, 4 kúpeľne, obrovská terasa, bazén, posilňovňa a tiež špičková hudobná skúšobňa. Pri výbere rozhodovalo viacero kritérií. Najdôležitejšia bola priestrannosť a komfortné zázemie.

„Vo vile budú superstaristi nielen bývať, ale aj nacvičovať piesne s hudobnými dramaturgmi a hlasovými pedagógmi. Okrem toho sa tam budú stretávať so zaujímavými hosťami, ktorí im budú radiť, budú si tam skúšať vhodný styling či choreografiu. Čiže vila bude predstavovať akýsi tréningový kemp,“ povedal pre topky.sk producent a zároveň režisér projektu Pepe Majeský.

Keďže sa o aktuálnom ročníku speváckej súťaže hovorí ako o novej ére, novinky nájdeme aj pri ubytovaní. Bonusom pre divákov budú online prenosy priamo z vily. Kamery nainštalované v každom kúte honosného sídla, okrem spální a kúpeľní, budú sledovať každučký pohyb súťažiacich. Vďaka tomu sa fanúšikom naskytne naozaj exkluzívny pohľad z bežného života semifinalistov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu