Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krásna Humenčanka zatienila konkurentky: Toto je nová Miss SuperStar!

V ankete o najkrajšiu súťažiacu speváckej šou SuperStar vyhrala 18-ročná Tereza Mandzáková z Humenného. Zobraziť galériu (4)
V ankete o najkrajšiu súťažiacu speváckej šou SuperStar vyhrala 18-ročná Tereza Mandzáková z Humenného. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Hlasovanie o najkrajšiu súťažiacu speváckej šou SuperStar je ukončené! Spomedzi desiatky vybraných speváčok vás najviac zaujala 18-ročná Tereza Mandzáková. Mladá Humenčanka sa môže pýšiť titulom Miss SuperStar. Pri tejto príležitosti sme sa s brunetkou skontaktovali. Čo hovorí na svoje víťazstvo?

Najdôležitejším kritériom, ktoré rozhoduje o zotrvaní mladých dievčat v speváckej súťaži, je samozrejme spev. No ak sa krása snúbi s talentom, tak sa šance uchádzačky o titul SuperStar zvyšujú. Porota počas uplynulého divadelného kola zostavila desiatku najkrajších dievčat, ktoré okrem peknej tváričky predviedli aj spevácke nadanie.

Od pondelka ste mohli v našej ankete zvoliť Miss SuperStar 2013. Najviac vás svojou vizážou ohúrila 18-ročná Tereza Mandzáková z Humenného. Tá dostala z celkového počtu 8 239 hlasov väčšinu – 2 690. „Som milo prekvapená. Potešilo ma to. No nie je to súťaž krásy, ide tu v prvom rade o spev. Budem rada, ak diváci ocenia hlavne to," reagovala na prvenstvo v ankete mladá speváčka. 

V tesnom závese za víťazkou sa umiestnila 21-ročná Ladislava Maníčková z Lipian s celkovým počtom 2 276 hlasov. Tretia priečka patrí Ľubomíre Hanušíkovej. Prešovčanka získala 1025 hlasov. V súvislosti s ňou je zaujímavé, že sa prihlásila aj do súťaže krásy Miss Universe SR 2013. Medzi finálovú dvanástku však nepostúpila.

Výsledky ankety o najkrajšiu účastníčku SuperStar.
Zobraziť galériu (4)
Výsledky ankety o najkrajšiu účastníčku SuperStar.

Máte radi zábavné šou? Hlasujte za svoju obľúbenú vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2012. Hlasovanie nájdeteTU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu