Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ruka pod sukňou, chlapi šalejú: Miss SuperStar na roztrhanie!

Tereza si pustila Mária Bendika pod sukňu. Mladý Prešovčan však nie je jediný, kto je sexi tmavovláskou očarený. Zobraziť galériu (8)
Tereza si pustila Mária Bendika pod sukňu. Mladý Prešovčan však nie je jediný, kto je sexi tmavovláskou očarený.

EGYPT – Poplietla im hlavu! Tereza Mandzáková (18), ktorú si nedávno čitatelia topiek zvolili za Miss SuperStar, je medzi mužským osadenstvom súťaže evidentne dosť obľúbená. Mládenci jej totiž bez okolkov dávajú najavo svoje sympatie a radi vyhľadávajú jej spoločnosť. Ani koketná Humenčanka sa však prípadným flirtom vôbec nebráni. Kolegu Mária Bendika (20) dokonca pustila pri vášnivom tanci priamo pod sukňu.

Nedávno sme na topkách priniesli v spolupráci s televíziou Markíza anketu, v ktorej ste si mohli zvoliť najkrajšie dievča aktuálnej série SuperStar. Miss speváckej šou sa stala Humenčanka Tereza Mandzáková, ktorá však postup do semifinálových kôl stále nemá celkom istý. O tom, či sa tam dostane, totiž rozhodnú diváci svojimi hlasmi. V hre je ešte okrem nej aj Češka Sabina Křováková.

Hoci Terezin postup v súťaži zatiaľ nie je jednoznačný, isté je, že titul Miss SuperStar jej patrí právom. Potvrdila to aj počas nedávnej dovolenky v Egypte, ktorú absolvovali všetci semifinalisti spoločne. Sexi tmavovláska je totiž po tomto pobyte medzi mládencami zo súťaže pomerne žiadaná.

„Terezka to je také naše zlatíčko,“ povedal v jednom z rozhovorov s úsmevom na tvári Jan Zamec. „Keď ona vkročí do miestnosti, tak sa to tam hneď rozžiari,“ doplnil ho kolega Jaroslav Smejkal. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Mandzákovej podarí v súťaži udržať alebo mládenci o svoju sexi krásku v blízkej dobe prídu. To sa diváci Markízy dozvedia už dnes večer počas prvého semifinálového kola. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu