Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jojkárka Kmotríková v plavkách: Adriana ukázala postavu a výstavný dekolt!

Adriana Kmotríková nie je prehnane chudá, ale za svoju postavu sa nemusí hanbiť. Zobraziť galériu (8)
Adriana Kmotríková nie je prehnane chudá, ale za svoju postavu sa nemusí hanbiť.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Nemá sa za čo hanbiť! Adriana Kmotríková (42) sa predviedla v plavkách pred kamerou magazínu Top Star v reportáži kolegyne Eriky Barkolovej (35). Moderátorka hlavných správ v jednom zo slovenských aquaparkov ukázala, že aj po deťoch sa môže pochváliť peknou postavou a dekoltom. Pre topky.sk prezradila, či je aj ona sama so svojou figúrou spokojná.

Adriana Kmotríková sa najnovšie ukázala na obrazovkách televízie Wau tak, ako ju diváci nepoznajú. Sympatická jojkárka si totiž užívala chvíle pri bazéne, pri čom ju prichytila kamera a kolegyňa Erika Barkolová.

Blondínka predviedla postavu, za ktorú sa v žiadnom prípade nemusí hanbiť. „Nie som ani veľmi štíhla, ani tučná, taká normálna na svoj vek,” okomentovala pre topky.sk svoj výzor Adriana. „Príliš sa tým nezaoberám, ale asi som spokojná, keď tú figúru extra neriešim,” dodala so smiechom.

Kmotríková totiž nepatrí k ženám, ktoré by sa každý deň potili v telocvični. Pohyb jej síce problém nerobí, ale športuje len vtedy, keď sa jej chce. „Plávam, keďže mám doma bazén. V lete aj dosť veľa bicyklujem a dvakrát do týždňa behám s kamarátkami na Železnej studienke po lese. Ale nenútim sa do toho. Inak som stále v pohybe, vybehnem po schodoch aj stokrát, lebo robím servis všetkým okolo seba, najmä mojim deťom,” uzavrela tému svojich aktivít moderátorka.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu