Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásne slovenské missky sa odviazali: Provokujú »nahotou«!

Fotka vyvoláva dojem, že sú na nej dievčatá úplne nahé. Zobraziť galériu (12)
Fotka vyvoláva dojem, že sú na nej dievčatá úplne nahé. (Zdroj: Forza)

BRATISLAVA – Pritvrdili! Finalistky súťaže Miss Slovensko v týchto dňoch absolvujú sústredenie v kaštieli kúsok za hranicami Slovenska. Účelom pobytu je relax, no rovnako tak aj poriadna drina vo fitku, či fotenie promo fotiek. No a práve jedna zo snímok vyvolala na internete vlnu diskusií. Mladé dievčatá, ktoré často nemajú ani 18 rokov, totiž vyzerajú, akoby boli úplne nahé!

Iba pred necelými dvoma týždňami riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová oficiálne predstavila dvanástku finalistiek tohtoročnej súťaže krásy. No aj napriek tomu, že je galavečer plánovaný až o dva mesiace, dievčatá nič nenechávajú na náhodu a už sa naň usilovne pripravujú.

V týchto dňoch krásky absolvujú sústredenie v luxusnom kaštieli u našich južných susedov, kde okrem cvičenia a učenia sa správnej chôdze fotia aj oficiálne propagačné zábery. Pritom vznikla aj snímka, ktorá sa na facebooku vyvolala vlnu diskusií. Fotka totiž navodzuje dojem, že sú na nej mladučké dievčatá úplne nahé.

Agentúra, ktorá organizuje súťaž krásy však v minulosti podobnú formu prezentácie razantne odmietala. „V prípade, ak by finalistka niekedy nafotila akty, hrozilo by jej vyradenie zo súťaže,“ povedala nám pred rokom riaditeľka projektu Magdaléna Šebestová. Práve preto sa otvára otázka, za akých okolností vznikla odvážna fotka aktuálnych súťažiacich. „Celá situácia vznikla spontánne po fotení oficiálnej fotografie, na ktorej majú dievčatá korzety,“ prezradila nám tvár súťaže, ktorá zároveň zdôraznila, že išlo iba o zábavu. V každom prípade však z prvotného vtipu vyšliel naozaj rafinovaný obrázok, ktorý si rád pozrie každý fanúšik slovenskej krásy.

Finalistky Miss Slovensko vyzerajú na fotke, akoby boli úplne nahé. Snímka vyvolala vlnu diskusií, keďže niektoré dievčatá majú menej ako 18 rokov.
Zobraziť galériu (12)
Finalistky Miss Slovensko vyzerajú na fotke, akoby boli úplne nahé. Snímka vyvolala vlnu diskusií, keďže niektoré dievčatá majú menej ako 18 rokov.  (Zdroj: Forza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu