Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto missky nečakali: Tvrdá drina, ťažké reťaze a mínusové teploty!

Toto dievčatá nečakali! Na sústredení ich nečakal žiaden relax, ale tvrdý tréning podľa armády USA. Zobraziť galériu (26)
Toto dievčatá nečakali! Na sústredení ich nečakal žiaden relax, ale tvrdý tréning podľa armády USA. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Súťaž Miss Slovensko vyvrcholí až o dva mesiace, no dievčatá už v týchto dňoch dôkladne pripravujú. Veď počas dlhoočakávaného galavečera musia byť v dokonalej forme. Aj preto riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová (29) zabezpečila finalistkám tréning vyvinutý armádou USA. No nečakajte žiadne najmodernejšie stroje. K dokonalým postavám im pomôžu pneumatiky, reťaze, lodné lano a treskúca zima!

Nezaháľajú! Byť kráľovnou krásy bolo detským snom mnohých dievčat. Niektoré po rokoch táto idea prešla, iné sa jej držia dodnes. Do tohto ročníka Miss Slovensko sa prihlásilo množstvo mladých Sloveniek, no porota vybrala iba tucet najkrajších, ktoré sa vo veľkom finále pobijú o korunku krásy.

Napriek tomu, že súťaž vyvrcholí až o dva mesiace, dievčatá nič nenechávajú na náhodu a už teraz sa na galavečer dôkladne pripravujú. Ako sa nám podarilo zistiť, finalistky sa v týchto dňoch nachádzajú na sústredení v kaštieli neďaleko slovenských hraníc. „Je tu skvelé prostredie a personál, ktorý nám vychádza maximálne v ústrety. Starajú sa o dievčatá ako o princezné a zabezpečujú absolútne súkromie a pohodlie,“ povedala Magdaléna Šebestová.

Mohlo by za zdať, že si missky na pobyte skvelo užívajú, no opak je pravdou. Riaditeľka súťaže svoje zverenkyne vôbec nešetrí a krehkým žienkam dáva okúsiť tvrdý tréning podľa armády USA. Žiadne najmodernejšie stroje, ani vyhriata posilka, ale mínusové teploty, husté sneženie a netradičný cvičebný materiál.

Dvanástku najkrajších Sloveniek majú k bezchybným telám priviesť pneumatiky, reťaze a lodné lano! „Zostavu sme prispôsobili finalistkám súťaže krásy tak, aby si spevnili a vyformovali svoje krivky hlavne v problémových ženských partiách,“ vyjadril sa tréner Tomáš Kurinec, ktorý sa stará o dokonalé postavy finalistiek. No všetko nie je iba o tvrdej drine. Súťažiace to dobre vedia a preto náročný deň ukončili skvelou guľovačkou.

Viac fotiek z netradičného tréningu finalistiek Miss Slovensko, nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu