Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka Kanócz je opäť tehotná: Zuzana, pozor, riskuješ!

Zuzana Kanócz a jej partner Juraj Loj sú vraj opäť v radostnom očakávaní. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kanócz a jej partner Juraj Loj sú vraj opäť v radostnom očakávaní.

BRATISLAVA – Musí byť opatrná! Herečka Zuzana Kanócz (33) má po mesiacoch smútku opäť dôvod na radosť. Tvár markizáckeho seriálu Horúca krv totiž v jeseni minulého roka prišla o bábätko, ktorého otcom mal byť jej dlhoročný partner a kolega Juraj Loj (28). Netrvalo však dlho a umelkyňa je podľa našich informácií opäť v radostnom očakávaní. No v jej prípade tehotenstvo tak krátko po potrate môže byť rizikové. Odborníci totiž pri takejto situácii dvíhajú varovný prst.

Bolestivé rany sa zahojili! Zuzana Kanócz a Juraj Loj sa v lete minulého roka radovali z herečkinho rastúceho bruška. Brunetka totiž pod srdcom nosila ich prvého spoločného potomka. V piatom mesiaci tehotenstva však o dieťatko nečakane prišla. Počiatočnú radosť tak vystriedal veľký smútok.

V týchto dňoch má však hviezda markizáckeho seriálu Horúca krv opäť dôvod na radosť. „Zuzka čaká bábätko, ale nechce o tom ešte vôbec hovoriť. Mala by byť v prvom trimestri tehotenstva,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. V súvislosti s radostnou novinkou sme oslovili aj samotnú Kanócz. „Ďakujem za váš záujem, ale k tejto záležitosti sa nebudem vyjadrovať. Za pochopenie ďakujem,“  reagovala herečka.

Budúca mamička sa však musí mať na pozore a bude si musieť na seba dávať veľký pozor. Väčšina odborníkov sa totiž zhoduje v tom, že otehotnieť do pol roka po potrate vo vyššom štádiu tehotenstva môže byť rizikové. „Nie je to veľmi vhodné. Ani pre ženu a jej organizmus a rovnako tak ani pre nastávajúce tehotenstvo. Mohlo by to skončiť podobne. Odporučila by som počkať. Optimum je pol roka,“  radí v jednej z internetových diskusií pôrodná asistentka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu