Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zuzana Kanócz má vlastnú kaskadérku: Pozrite, ako vyzerá!

Mať svojho kaskadéra nie je výsadou iba zahraničných akčných hrdinov. Svoju dablérku má aj herečka Zuzana Kanócz počas natáčania rodinného seriálu Horúca krv. Zobraziť galériu (9)
Mať svojho kaskadéra nie je výsadou iba zahraničných akčných hrdinov. Svoju dablérku má aj herečka Zuzana Kanócz počas natáčania rodinného seriálu Horúca krv. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ako hollywoodska hviezda! Mnoho ľudí by si myslelo, že služby profesionálnych kaskadérov využívajú iba herci z akčných filmov za veľkou mlákou. Opak je však pravdou. Svoju profesionálnu dvojníčku má napríklad aj Zuzana Kanócz (33). Zaujímavé je, že jej služby využila aj počas nakrúcania zdanlivo nie veľmi nebezpečného seriálu Horúca krv.

Bruce Willis v Smrtonosnej pasci, Arnold Schwarzenegger v Terminátorovi či Silvester Stallone vo filme Rambo - všetci títo akční hrdinovia využili počas výroby kultových snímok služby profesionálnych kaskadérov. Mnoho ľudí si môže myslieť, že dvojník je výsadou hercov spoza veľkej mláky, no nie je to celkom tak. Svoje nebojácne "klony" využívajú aj slovenskí herci pri nakrúcaní markizáckej Horúcej krvi.

V tomto zdanlivo miernom seriáli prišlo počas vzniku prvých dielov novej série k situáciám, ktoré si skrátka vyžadovali akčných profesionálov. Svoju zástupkyňu vyfasovala aj herečka Zuzana Kanócz. Konkrétne išlo o scény, pri ktorých sa stali spolu so seriálovým partnerom účastníkmi ťažkej atonehody. 

Zuzana však nie je sama, kto má v markizáckom seriáli dabléra. Posádku druhého auta, ktoré sa ocitlo v kolízii, totiž tvorili kaskadéri zastupujúci Richarda Stankeho a Zuzanu Skopálovú. Akční náhradníci musia mať okrem odvahy a skvelej fyzickej kondície aj výzor pripomínajúci konkrétneho herca, takže pred samotnou scénkou prešiel každý dvojník dôkladným maskovaním. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu