Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jedno tehotenstvo za druhým: Aj táto známa Slovenka bude mamičkou!

Juraj Loj a Zuzana Kanócz budú čoskoro rodičmi. Zaujímavé je, že herečka sa objaví v novom markizáckom seriáli Horúca krv, kde v úvodných dieloch stvárňuje tehotnú ženu. Zobraziť galériu (4)
Juraj Loj a Zuzana Kanócz budú čoskoro rodičmi. Zaujímavé je, že herečka sa objaví v novom markizáckom seriáli Horúca krv, kde v úvodných dieloch stvárňuje tehotnú ženu.

BRATISLAVA – Veľmi plodný rok! Vyzerá to tak, že známe Slovenky intenzívne pracujú na tom, aby sa populácia pod Tatrami rozrastala. Náš šoubiznis je totiž každým dňom o jednu prominentnú tehuľku bohatší. Najnovšie sa do tejto kategórie radí už aj herečka Zuzana Kanócz (32), ktorá je podľa našich informácií v štvrtom mesiaci. Umelkyňa nosí pod srdcom dieťatko svojho partnera a zároveň aj kolegu Juraja Loja (28).

Herečku Zuzanu Kanócz si mnohí televízni diváci spájajú najmä s postavou Lucie Vaškovej, ktorú stvárnila v markizáckej Ordinácii v ružovej záhrade. Do pamäti sa im vryla najmä v spojitosti s tým, že mala zdravotné komplikácie, kvôli ktorým sa jej nedarilo otehotnieť.

V skutočnom živote je ale našťastie všetko inak. Zuzana už totiž nejaký ten týždeň nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. „Momentálne by mala byť zhruba v štvrtom mesiaci tehotenstva. Už jej je trošku vidno aj rastúce bruško,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Keď sme herečku v súvislosti s radostnou novinkou oslovili, na naše otázky nereagovala. K tehotenstvu sa rovnako nechcel vyjadriť ani jej partner Juraj. Naše informácie o tom, že Zuzana nosí pod srdcom dieťa, však nepoprel.

Zaujímavé je, že Kanócz bola podľa všetkého v radostnom očakávaní už v čase, keď sa nakrúcala úvodná časť k novému markizáckemu seriálu Horúca krv, ktorý štartuje už budúci utorok. Brunetka v ňom stvárňuje hlavnú ženskú predstaviteľku Hanu, ktorá je tehotná. Zrejme len málokto vtedy tušil, že radosť v Zuzaniných očiach nebola hraná a pod srdcom už nosila aj vlastné dieťa.

Okrem herečky je v radostnom očakávaní viacero známych Sloveniek. Už čoskoro by mala priviesť na svet dieťatko aj jej kolegyňa Petra Polnišová. Termín do pôrodu sa však kráti aj bývalej playmate Andrei Heringhovej, redaktorke televízie Joj Nore Hamar-Duckej, misske Anne Amenovej a bývalej superstaristke Martine Šindlerovej. Z rastúceho bruška sa momentálne radujú moderátorka Aneta Parišková, speváčky Katka Koščová, Tina. Vierka Berkyová a „čajočka“ Michaela Drotárová. Špekuluje sa aj o bývalej riaditeľke súťaže krásy Lucii Hablovičovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu