Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pocisková šokuje: Plastika pŕs!

Nela Pocisková pred zväčšením poprsia. Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková pred zväčšením poprsia.

BRATISLAVA – Nechala sa vylepšiť! Herečka a speváčka Nela Pocisková (20) už dlhšiu dobu nebola spokojná so svojou postavou. Preto sa v týchto dňoch rozhodla pre radikálne riešenie. Plastiku pŕs.

Nela Pocisková sa počas uplynulého týždňa zverila do rúk odborníkov. Na jednej z brnenských kliník plastickej chirurgie si do svojho poprsia nechala voperovať silikónové implantáty. Čo mladú herečku k tomuto rozhodnutiu viedlo?

„Ako žena som sa necítila komfortne,“ povedala nám na adresu toho Nela, ktorá sa nemohla pýšiť plným dekoltom. Ako ďalej dodala, chybičku krásy najviac vnímala, keď bola odetá v plesových šatách a v divadelných kostýmoch.

Brunetka nám tiež prezradila, že nad plastickou operáciou rozmýšľala už dlhšie. Pôvodne si ju naplánovala na letné obdobie. Veci však nečakane nabrali rýchly spád. „Z kliniky mi zavolali, že sa im uvoľnil termín. Tak som išla skôr,“ poznamenala Pocisková, na ktorej je sympatické, že plastiku netají, no nechce o nej hovoriť. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa novými prsiami a plným dekoltom popýši aj na verejnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu