Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Erotika v podaní Pociskovej: Nela, ty si ale vášnivá!

Nela Pocisková sa predviedla v ďalšej intímnej scéne s kolegom Jurajom Lojom. Zobraziť galériu (11)
Nela Pocisková sa predviedla v ďalšej intímnej scéne s kolegom Jurajom Lojom.

BRATISLAVA – Opäť zvádzala! Keďže je markizácky seriál Búrlivé víno hlavne o láske, scény so sexuálnym podtónom v ňom nesmú chýbať. Nežnosti dožičili tvorcovia najmä ústredným postavám, ktoré stvárňujú Nela Pocisková (22) a Juraj Loj (29). Jednu z intímnych chvíľok predviedla herecká dvojica aj v utorkovej časti, kde mladá brunetka poodhalila svoje krivky.

Hoci posteľové scény zvyknú umelcov často potrápiť, u televíznych divákov sú pomerne obľúbené. Práve vďaka nežnostiam či iným prejavom citov je totiž láska medzi seriálovými postavami viac uveriteľná. S touto úlohou sa najnovšie museli popasovať aj Nela Pocisková a Juraj Loj, ktorí stvárňujú zamilovanú dvojicu v markizáckom počine Búrlivé víno.

Pre seriálových zaľúbencov si tvorcovia pripravili množstvo pikantných chvíľ, pri ktorých bolo potrebné zhodiť aj oblečenie. Jedna taká sa odohrala aj v utorkovej časti, kde sa Nina Dolinská a Martin Rozner oddávali milostným hrátkam v mladíkovej posteli. Nela tak popri vášnivých scénach odhalila aj čo-to zo svojho obnaženého tela.

Ako nám Pocisková nedávno prezradila, spočiatku sa uvažovalo o tom, že by pred kamerami ukázala oveľa viac. Ešte pred podpisom zmluvy však herečka upozornila na to, že na úplne nahé zábery sa necíti. „Som veľmi hanblivý typ a tieto scény nie sú nikdy nič príjemné. A produkcia to rešpektovala,“ pochvaľovala si spoluprácu mladá brunetka, ktorá aj napriek tomu predviedla pred kamerami obrovskú dávku živočíšnosti.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu