Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odvážna Pocisková v priesvitnom: Nela, vidno ti celú bielizeň!

Nela Pocisková sa považuje za hanblivý typ človeka. Na divadelnom javisku sa však vie lepšie odosobniť ako na pľaci pred kamerami. Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková sa považuje za hanblivý typ človeka. Na divadelnom javisku sa však vie lepšie odosobniť ako na pľaci pred kamerami. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Nela Pocisková (22) patrí k herečkám, ktoré sa pred kamerou nerady odhaľujú. Veď ako sama prezradila, aj pri nakrúcaní odvážnej scény v seriáli Búrlivé víno prosila produkciu, aby bolo na pľaci čo najmenej ľudí. Zaujímavé ale je, že na divadelných doskách je na rozdiel od obrazoviek o čosi menej ostýchavá. Pravidelne sa totiž ukazuje v jednom z predstavení v priehľadnom outfite, spod ktorého jej vykúka spodná bielizeň.

Herečka a speváčka Nela Pocisková o sebe tvrdí, že je hanblivý typ. Už pred nakrúcaním markizáckemu seriálu Búrlivé víno poprosila produkciu o toleranciu. Vopred ich upozornila, že sa na obnažené scény necíti. Keď však predsa len prišlo na nakrúcanie odvážnejšie-decentných záberov, na pľaci muselo byť čo najmenej ľudí. Na divadelnom javisku je však evidentne úplne iným človekom. Brunetka totiž krivky pravidelne poodhaľuje v jednom zo svojich muzikálových vystúpení.

Pri pohľade na Nelinu postavu je vidno, že si ju udržiava. Rolu zohráva najmä dostatok pohybu.  „Rada tancujem, takže to je základ. Nedržím žiadne diéty, pretože by som ich ani nedokázala držať. Ale snažím sa zdravo stravovať a veľa pohybovať,“ prezradila pre topky.sk Pocisková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu