Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľné: Heringhovej róba v cene ročného platu, Drobová sa pobila o šaty!

Gabriela Drobová (vľavo) a Andrea Heringhová (vpravo) sa na Plese v opere predvedú v luxusných róbach. Ako vidno na fotkách, inak tomu nebolo ani minulý rok. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Drobová (vľavo) a Andrea Heringhová (vpravo) sa na Plese v opere predvedú v luxusných róbach. Ako vidno na fotkách, inak tomu nebolo ani minulý rok.

BRATISLAVA - Už zajtra to vypukne! V sobotu sa koná 13. ročník jednej z najpompéznejších udalostí roka. Brány historickej budovy SND sa otvoria pre hostí Plesu v opere. Dámy nechcú nechať pri tejto príležitosti nič na náhodu. Neváhajú preto siahať po tých najkvalitnejších kúskoch oblečenia a najdrahších doplnkoch. Príkladom za všetky môžu byť Gabriela Drobová (38) či Andrea Heringhová (32). Zatiaľ čo prvá spomínaná sa neváhala o svoj vysnívaný kúsok "pobiť", druhá si kvôli jedinému večeru zadovážila róbu v cene ročného priemerného platu na Slovensku.

Už každoročne sa na bratislavskom Plese v opere stretávajú významné osobnosti politického, kultúrneho a spoločenského života. Pozvánku dostávajú iba exkluzívni hostia a cena vstupenky pre dve osoby je 500 eur. Pre návštevníkov sú vždy pripravené tie najväčšie gurmánske špeciality od výmyslu sveta. Samozrejme, chýbať nesmú ani alkoholické nápoje najvyberanejších chutí.

Keďže ide o verejnosťou ostro sledované podujatie, prítomní hostia nechcú nechať nič na náhodu. Najmä dámy sa snažia o to, aby zatienili svoje konkurentky. Neváhajú preto siahať po luxusných róbach od svetoznámych módnych návrhárov či hriešne drahých doplnkoch. Ako nám prezradila šéfka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová, tá kvôli tohtoročnému plesu takmer ani nespávala. „Podarilo sa mi vydražiť si šaty od slovenskej návrhárky. No bola o ne veľká bitka do poslednej sekundy aukcie. Práve o ne bol totiž najväčší záujem. Hoci som prihodila aj o jednej ráno, vždy ma niekto prebil. Veľmi ma teší, že som ich napokon získala,“ prezradila nám Drobová, ktorá za ne neváhala zaplatiť 1 700 eur.

Podstatne vyššiu sumu vysolila za model Andrea Heringhová. Presnejšie povedané, jej partner Boris Kollár. Ten neváhal poriadne zainvestovať do svojej polovičky. Zabezpečil jej totiž model od Libanončana Elieho Saaba. Ten navrhuje večerné šaty pre najväčšie svetové celebrity. Jeho modely si už obliekli napríklad Angelina Jolie, Beyoncé, Catherine Zeta-Jones či Céline Dion. „Šaty som si zohnala na poslednú chvíľu. Kvôli rodičovským povinnostiam som nemala veľa času na prípravu,“ prezradila nám trojnásobná mamička.

Ako sa nám podarilo zistiť, počas slávnostného večera bude žiariť v róbe, ktorej cena sa môže vyšplhať až na 9 tisíc eur. To predstavuje približne ročný plat priemerne zarábajúceho Slováka. „K cene sa nechcem vyjadrovať,“ povedala nám slušne Andrea, keď sme sa na konkrétnu sumu spýtali.

Rovnako ako spomínané dámy, ani ďalšie sa nechcú nechať svojím zovňajškom zahanbiť. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová si preto nechala z Talianska doviezť ružové šaty prestížnej značky. Ako sa teda zdá, tohtoročná konkurencia bude naozaj veľká. Nechajme sa prekvapiť, ktorá známa dáma sa stane tohtoročnou Kráľovnou Plesu v opere. Minulý rok si titul uchmatla herečka Emília Vášáryová, v 2011 dominovala Jarmila Lajčáková-Hargašová. Pred ňou si korunku nasadila violončelistka Silvia Šarköziová. Rok 2009 patril bývalej šéfke poisťovne Regine Ovesny Strake.

Prečítajte si: Hviezda Plesu v opere Sharleen Spiteri: "Zajtra sa rozhodnem, čo si oblečiem"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu