Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráľovná Plesu v Opere Regina: Z titulu sa teším!

Regina Ovesny Straka Zobraziť galériu (4)
Regina Ovesny Straka

BRATISLAVA – Najkrajšie šaty boli z Viedne! Uplynulú sobotu sa Plesu v Opere zúčastnili desiatky známych osobností. Prítomné dámy očarili svojimi honosnými róbami a vy - naši čitatelia, ste počas uplynulého pracovného týždňa mohli hlasovať a zvoliť si Kráľovnú Plesu v Opere.

Topky.sk vybrali 31 dám, za ktoré ste počas minulého týždňa mohli hlasovať a zvoliť si tak Kráľovnú Plesu v Opere. Do hlasovania sa zapojilo takmer 450 tisíc z vás. Do poslednej chvíle sa rozhodovalo medzi Máriou Rehákovou - spolumajiteľkou mediálneho domu, a Reginou Ovesny Straka – generálnou riaditeľkou Slovenskej sporiteľne. Víťazstvo bolo tesné. O 794 hlasov s konečným počtom 181 187 vyhrala Regina Ovesny Straka.

Topky.sk sa jej preto spýtali, čo hovorí na víťazstvo v našej ankete. „Teším sa. Priznám sa, že som to príliš nesledovala, ale veľa som o tom počula. A čo na to hovorím? Nerada seba posudzujem,“ povedala skromne generálna riaditeľka sporiteľne.

Tá nám prezradila aj to, odkiaľ mala šaty, ktorými tento rok tromfla ostatné dámy. „Róbu mám z obchodu z Viedne. Vždy kupujem tam,“ priznala Regina Ovesny Straka. Ako sme ďalej zistili, v tomto viedenskom obchode stoja šaty aj niekoľko tisíc eur.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu