Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi Surovcová v priesvitnom: Ukázala čipkovanú bielizeň aj divný účes!

Sexi Ivana Surovcová sa na akcii predviedla v naozaj odvážnom outfite. Zobraziť galériu (13)
Sexi Ivana Surovcová sa na akcii predviedla v naozaj odvážnom outfite. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Decentná provokácia! Tanečnica z markizáckeho Let’s Dance Ivana Surovcová (26) sa v stredu večer objavila v spoločnosti v naozaj vyzývavom outfite. Atraktívna partnerka hokejistu Mariána Gáboríka (30) predviedla v čiernej priesvitnej blúzke nielen dokonalú postavu, ale aj čipkovanú bielizeň. Jediné, čo jej kazilo imidž, bol účes. Vlasy mala mierne zvlnené a ulízané dozadu. V kombinácii s červeným rúžom to celé vytváralo retro dojem. Tento vzhľad však príťažlivej blondínke príliš nepasuje.

Kaderník Ján Molnár v stredu večer oficiálne otváral svoj nový salón. Podujatia sa zúčastnilo viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Podnik krstila spisovateľka Tamara Heribanová. A to prestrihnutím vlasov dvoch modeliek. 

Spoločenskú akciu si nedala ujsť ani tanečnica Ivana Surovcová. Tá svojim zovňajškom priťahovala pohľady všetkých zúčastnených. No bezpochyby najviac sa na ňu nevedeli vynadívať prítomní muži. Priehľadná čierna blúza, ktorú priateľka hokejistu Mariána Gáboríka zvolila, odhalila takmer všetko. Vďaka tomu mali zúčastnení príležitosť obzrieť si plavovláskine vypracované telo a čiernu čipkovanú bielizeň. Jediné, čo v ten večer narúšalo dojem sexice, boli zvlnené vlasy ulízané dozadu a výrazná farba pier. Táto kombinácia atraktívnej Ivane skrátka nepasuje. Zmiešané pocity z jej účesu mal aj samotný kaderník Ján Molnár.

Surovcová však nebola jediná, ktorá svojím zovňajškom pútala pozornosť. Neprehliadnuteľná bola aj pätnásťročná dcéra Petry Krištúfkovej Vanesa. Tá sa stala tvárou salónu. Na akcii preto nemohla chýbať  nielen jej mama, ale ani jej „nevlastný“ otec nádejnej modelky Boris Kollár. Ten nám prezradil, že brunetku síce v modelingu podporuje, no zároveň by bol nerád, keby sa mu venovala naplno. „Prvoradé je vzdelanie. Ak sa však popri škole chce venovať modelingu, nemám nič proti,“ vyjadril sa známy slovenský boháč, ktorý s Petrou v minulosti tvoril pár.

Okrem už spomínaných osobností šoubiznisu sa akcie zúčastnili napríklad aj moderátor Matej „Sajfa“ Cifra, riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, spevák Samo Tomeček, či riaditeľka Miss Slovensko Magda Šebestová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu