Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Surovcová provokovala v priesvitnom, Štumpfová s natlačenými prsiami!

Katke Štumpfovej takmer vypadli prsia, Ivana Surovcová sa predviedla v priesvitnom. Zobraziť galériu (11)
Katke Štumpfovej takmer vypadli prsia, Ivana Surovcová sa predviedla v priesvitnom.

BRATISLAVA - Predviedli svoje pôvaby! Ivana Surovcová (26) a Katarína Štumpfová (27) sú známe ako podmanivé tanečnice z Let´s Dance. V plnej kráse sa predviedli aj na štvrtkovej akcii v luxusnom bratislavskom hoteli. Kým prvá z menovaných prišla v sexi priesvitnej blúzke, tá druhá natlačila svoje vnady do tesného kostýmu.

Jedna krajšia ako druhá! Tanečníci známi z Let´s Dance sa vo štvrtok stretli v bratislavskom hoteli, ktorý obohatil svoj jedálniček novými chuťovkami. Katarína Štumpfová, Matej Chren, Natália Glosíková, Tomáš Antálek a súrodenci Ivana a Tomáš Surovcoví sa pri príležitosti uvedenia konceptu tapas predstavili v tanečno-gastronomickej choreografii.

Katka v rámci programu ale pútala pozornosť aj svojimi vnadami, ktoré miestami vyzerali, akoby chceli z tesného kostýmu vyskočiť. Sexi zjavom jej však zdatne konkurovala aj Ivana. Partnerka hokejistu Mariána Gáboríka na akciu dorazila v priesvitnej blúzke, pod ktorou jej bolo vidieť čiernu podprsenku. Hostia sa teda skutočne mali na čo pozerať...

Chcete vidieť viac outfitov z tohto večera? Kliknite si na ženský lifestylový magazín FEMINITY.SK

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu