Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nevlastná dcéra Kollára: V 15-tich ako profi modelka, Boris nie je nadšený!

Dcéra Petry Krištúfkovej Vanessa skúša šťastie v modelingu. Podľa Borisa Kollára má šancu preraziť. Na zábere v krúžku je časť pozvánky, na ktorej slečna pózuje. Zobraziť galériu (4)
Dcéra Petry Krištúfkovej Vanessa skúša šťastie v modelingu. Podľa Borisa Kollára má šancu preraziť. Na zábere v krúžku je časť pozvánky, na ktorej slečna pózuje. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Bude z nej profesionálna modelka? Z len pätnásťročnej dcéry Petry Krištúfkovej (35), expartnerky Borisa Kollára (47), vyrastá atraktívna mladá žena. Jej príťažlivý zjav si všimli aj organizátori istej spoločenskej akcie, ktorí sa rozhodli využiť jej tváričku. A to tak, že ju vycapili na pozvánku k podujatiu. Vanessa pózuje na zábere ako skutočná manekýnka. Hoci má predpoklady uspieť v tejto brandži, známy podnikateľ nie je z jej ambícií nadšený. Napriek tomu ju ale zatiaľ podporuje.

Vysoká kráska Vanessa Krištúfková, dcéra Kollárovej expartnerky Petry, má modelingové ambície. Po tom, čo sa pred časom zúčastnila renomovanej súťaže Elite Model Look, neostala nepovšimnutá. Agentov dievča zaujalo a o pár mesiacov neskôr dostalo prvú modelingovú príležitosť. Najnovšie pózuje ako manekýnka na pozvánke k spoločenskej akcii.

Boris Kollár berie brunetku ako svoju vlastnú dcéru, preto nám nedalo sa ho neopýtať, ako vníma Vanesine mimoškolské aktivity. „Myslím si, že je to fajn. Je vysoká, pekná. Podľa mňa má šancu uspieť,“ nepochybuje o mladej Krištúfkovej podnikateľ. No zároveň zdôrazňuje, že by bol nerád, keby sa v živote uberala iba týmto smerom. „Šanca zarobiť v tejto brandži je malá. Modeliek je veľa, no v top modelingu sa uchytí len málo dievčat. Tie ostatné nafotia mesačne 2-3 kampane za 200-300€. Na konci mesiaca zistia, že vlastne nič nezarobili,“ vysvetľuje dôvody svojho postoja podnikateľ.

Na druhej strane má presnú predstavu o tom, ako by mala vyzerať Vanesina blízka budúcnosť. „Učí sa dobre, takže v prvom rade sa budeme snažiť, aby mala dobré školy. Ak sa rozhodne, že sa chce popri tom venovať modelingu, nemám nič proti. No prvoradé je vzdelanie,“ dodal známy slovenský boháč. Ako bude vyzerať budúcnosť nádejnej modelky a či sa uchytí vo svete módy a luxusu, ukáže iba čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu