Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šimkovičovej koniec v Markíze? Je za tým tehotenstvo!

Moderátorka Martina Šimkovičová je v piatom mesiaci tehotenstva. Zobraziť galériu (15)
Moderátorka Martina Šimkovičová je v piatom mesiaci tehotenstva. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Dôvod na radosť! Moderátorka Martina Šimkovičová (41) je podľa našich zistení v piatom mesiaci tehotenstva. Mamička Petry (21) a Marka (10) by mala priviesť svojmu manželovi Igorovi na svet dieťa v decembri. Podľa informácií topiek nosí pod srdcom dievčatko. V súvislosti s jej požehnaným stavom sa v Záhorskej Bystrici špekuluje, že sa čoskoro stiahne z hlavného spravodajstva. Dokonca sa pošuškáva, že sa do Markízy už po materskej nevráti.

Martina Šimkovičová sa v minulosti nikdy netajila túžbou stať sa trojnásobnou matkou. A ako najnovšie vysvitlo, jej želanie sa naplnilo. S manželom Igorom totiž čakajú druhé spoločné dieťa. S bývalým automobilovým pretekárom už má syna Marka, dcéra Petra je z plavovláskinho prvého zväzku s bývalou láskou zo študentských čias. Moderátorka zatiaľ pohlavie bábätka tají. Šušká sa však, že by to malo byť dievčatko.

V súvislosti s radostnou správou sa v Záhorskej Bystrici povráva, že z materskej by sa moderátorka za spravodajský pultík už nemala vrátiť. Koniec koncov, aj ona sama sa v minulosti vyjadrovala, že ak by tretíkrát otehotnela, po pôrode by už nešla na obraz. „Skôr by som chcela ísť za kamery. V televízii je veľa zaujímavej práce aj mimo nich,“ povedala dávnejšie Šimkovičová. Tejto alternatíve nahráva aj fakt, že v poslednej dobe vídať v hlavnom spravodajstve čoraz častejšie Máriu Pietrovú. Bývalá šporťáčka z verejnoprávnej televízie pôvodne prišla do Markízy hlásiť Nočné Televízne noviny, no nie je vylúčené, že si uchmatne flek v správach o 19:00. Všetko tomu totiž nasvedčuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu