Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vyčerpaná mamička Ďurianová: Unavená tvár, ale postavička ako lusk!

Marianna Ďurianová sa môže chváliť skvelou postavou. Zobraziť galériu (12)
Marianna Ďurianová sa môže chváliť skvelou postavou.

BRATISLAVA - Vyťažená! Marianna Ďurianová (36) porodila svojho syna už pred 9 mesiacmi. No priznala sa, že napriek tomu sa Romankovi neustále venuje a celé dni ho nosí na rukách. Ako sa ukázalo, táto starostlivosť o dieťa sa odráža na jej výzore. Postavičku síce má štíhlu ako prútik, no v tvári sa jej zračí únava.

Zoštíhľujúcu čiernu ani nepotrebuje! Marianna Ďurianová sa v stredu opäť postavila pred blesky fotoaparátov. Spolu so Simonou Krainovou boli totiž hostkami na tlačovej konferencii bratislavskej kliniky krásy. A hneď na prvý pohľad bolo jasné, že moderátorka pokojne môže svojou postavou konkurovať českej modelke.

Ako markizáčka prezradila, do takejto formy sa dostala najmä vďaka starostlivosti o syna. „Ono to išlo nejako samé, asi to bude aj genetika. Zdravo sa stravujem a nezdravé jedlá mi ani nechutia,” prezradila blondínka, ako sa vysporiadala s popôrodnými kilami.

Zároveň však na nej bolo vidieť, že malý Romanko ju aj dosť vyčerpáva. „Neustále ho nosím na rukách, on je taký mamičkár,” prezradila Marianna. Týmto trpí jej chrbtica, s ktorou má problémy už od školy. No únavu má moderátorka vpísanú aj do tváre. Napriek tomu sa so Simonou zhodla na tom, že dieťa je zmyslom jej života. Viac sa dozviete vo videorozhovore.

Sledujte TopkyTV: Marianna Ďurianová o tom, ako sa stará o svoj výzor a postavu.

Durianova YES Visage

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu