Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prešľap moderátora TA3: Nechcený trapas v priamom prenose!

Richard Trutz si počas hlásenia správ nechtiac vyrobil úsmevný trapas. Zobraziť galériu (4)
Richard Trutz si počas hlásenia správ nechtiac vyrobil úsmevný trapas.

BRATISLAVA – Nechtiac pobavil! Práca moderátora so sebou prináša rôzne situácie. Tie najzaujímavejšie vznikajú hlavne počas živého vysielania, kedy sa nečakané náhody nedajú vôbec ovplyvniť. Svoje o tom najnovšie vie aj tvár televízie TA3 Richard Trutz (41). Toho počas nedávneho hlásenia správ zradilo vlastné telo a bol nútený si kýchnuť.

Pri sledovaní správ sa málokedy stáva, že majú ľudia dôvod na úsmev. Moderátorovi spravodajskej televízie TA3 Richardovi Trutzovi sa však nedávno podarilo niektorých divákov celkom dobre pobaviť. Stránka medialne.sk totiž začiatkom tohto týždňa zverejnila video, ktoré zachytáva bývalého športovca v pomerne úsmevnej situácii.

Trutz si totiž počas hlásenia správ nechtiac kýchol. V tú chvíľu nepríjemná situácia ho však nevyviedla z miery. Po tom, čo sa divákom ospravedlnil krátkym „Prepáčte“, pokračoval v čítaní ďalej s vážnym výrazom na tvári.

V súvislosti s humornou situáciou sme od moderátora chceli vedieť, či sa mu niečo podobné stalo aj v minulosti. Na naše telefonáty ani sms však zatiaľ nereagoval, nachádza sa totiž v USA. Podobne úsmevný zážitok má za sebou napríklad aj jojkárka Aneta Parišková. Tej počas tehotenstva odletel v živom vysielaní gombík zo saka, ktorý sa uvoľnil kvôli rastúcemu brušku.

VIDEO: Richard Trutz si počas hlásenia správ vyrobil úsmevný trapas.

TA3 na zdravie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu