Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorku Jojky šokoval divák: Masturbácia v živom vysielaní!

Moderátorka Renáta Názlerová sa ocitla v nepríjemnej situácii. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Renáta Názlerová sa ocitla v nepríjemnej situácii.

BRATISLAVA – Rozpačité! Renátu Názlerovú poznajú televízni diváci najmä ako advokátku z jojkárskej relácie Súdna sieň. Na Kolibe však nedávno dostala príležitosť uvádzať aj talkšou Supermama, ktorá je venovaná rodičom. A práve v tomto, na prvý pohľad milom formáte, sa moderátorka ocitla v skutočne nepríjemnej situácii.

Nová jojkárska relácia s názvom Supermama má medzi ženami na materskej dovolenke veľký úspech. Treba však podotknúť, že rady týkajúce sa výchovy ratolestí si tam vedia nájsť nielen mamičky, ale často aj otcovia. Relácia sa navyše vysiela naživo, a tak majú televízni diváci možnosť zapojiť sa kedykoľvek do debaty.

Moderovanie programu má v rukách Renáta Názlerová, ktorá sa v prvých dňoch vysielania ocitla v skutočne nepríjemnej situácii. Do živého prenosu sa totiž dovolal divák Peter s poriadne intímnym problémom – svojich dvoch synov vraj pristihol pri masturbácii.

Tmavovláske sa spočiatku táto téma zdala vhodná na diskusiu. Diváka vyzvala tiež k tomu, aby povedal, ako tento problém spoločne s manželkou riešili. Nešťastný otecko sa však otvoril až príliš a pridal aj ťažko uveriteľné detaily, pri ktorých zúčastnené mamičky priam gúľali očami. „Tak toto je úplný extrém. Ani nám to už radšej nepopisujte,“ prerušila moderátorka muža pri tom, ako sa pred divákmi zveroval aj s najintímnejšími praktikami svojich synov. 

Názlerová sa našťastie týmto zvláštnym telefonátom nenechala rozhodiť a zachovala sa profesionálne. S nadhľadom reagovala aj vtedy, keď sme ju v súvislosti s touto skúsenosťou oslovili. „Takáto situácia samozrejme nie je príjemná pre žiadneho moderátora. Navyše išlo len o nejaký prvý alebo druhý týždeň vysielania,“ prezradila nám obhajkyňa zo Súdnej siene.

Renáta sa tiež netajila tým, že zastaviť diváka nebolo vôbec jednoduché. „Bola som na takéto situácie pripravená. Najhoršie na tom ale bolo to, že sa pri popise sexuálnych aktivít svojich synov rozvášnil tak, že sme ho nevedeli zastaviť,“ reagovala s úsmevom tmavovláska. „Ale myslím si, že práve v tom je čaro živého vysielania a každý divák to pochopil,“ uzavrela.

VIDEO: Divák sa v živom vysielaní rozhovoril o masturbácii svojich synov. Zaskočil nielen moderátorku, ale aj prítomné mamičky.

Masturbácia v TV JOJ

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu