Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Surovcová za nežnú krásku, zo Štumpfovej sexi zvodkyňa!

Ivana Surovcová (vľavo) sa predviedla na pódiu v nežnej bielej. Katarína Štumpfová bola za zvodkyňu. Zobraziť galériu (45)
Ivana Surovcová (vľavo) sa predviedla na pódiu v nežnej bielej. Katarína Štumpfová bola za zvodkyňu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – V piatok večer sa v našom hlavnom meste konala módna šou Lýdie Eckhard. Dizajnérka predstavila v luxusnom hoteli svoju najnovšiu tvorbu. Prehliadka sa niesla v duchu pomoci mladým talentom, ktoré sa rozhodla návrhárka podporiť. Na móle sa okrem profesionálnych modeliek predstavili aj Ivana Surovcová (26) či Katarína Štumpfová (25). Hoci sa nepredviedli v úlohe manekýnok, i tak ukázali dávku sexepílu.

Hlavné mesto sa včera stalo centrom módy. Lýdia Eckhardt totiž predviedla v luxusnom hoteli svoju umeleckú tvorbu. Na móle odprezentovali modelky približne deväťdesiat modelov. Návrhárka však počas šou dala priestor aj mladým talentom, ktoré mohli predviesť svoje umenie. Prehliadku preto okorenil napríklad nadaný saxofonista Patrik Žiga. Mladík sprevádzal profesionálky na móle pri tónoch hudobného nástroja.

„Nemám rada, keď učiteľ zabudne, že bol kedysi žiakom. Ani ja nechcem zabudnúť, ako som začínala. Práve preto som rada, že môžem dať priestor mladým, šikovným umelcom, ktorí už niečo dokázali a majú prvé úspechy za sebou," vysvetlila svoj zámer pomôcť talentom Lýdia Eckhardt.

Módnu šou okorenili aj tváre známe z markizáckeho Let´s Dance. Dávku sexepílu odprezentovala v dráždivom kostýme Katarína Štumpfová, ktorá predviedla číslo s Matejom Chrenom. V nežnej bielej sa potom divákom ukázala partnerka hokejistu Mariána Gáboríka Ivana Surovcová. Blondínka si na móle zatancovala s bratom Tomášom.

Po skončení módnej šou sa konala recepcia, kde organizátori pripravili dobroty od výmyslu sveta. Hostia si mohli pochutiť napríklad na lososovi alebo na kvalitnej osemnásťročnej whisky.

Zábery z módnej šou si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu