Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvá tanečnice Štumpfovej: Skrýva frajera aj tehotenstvo?

Katarína Štumpfová robí všetko preto, aby si svoje súkromie uchránila. Zobraziť galériu (4)
Katarína Štumpfová robí všetko preto, aby si svoje súkromie uchránila.

BRATISLAVA – Bude mamičkou?! Tanečnica známa z markizáckej šou Let´s Dance Katarína Štumpfová (27) je vraj v radostnom očakávaní. Otcom dieťatka má byť blondínkin rozvedený partner Boris (41), s ktorým sa doposiaľ v spoločnosti ešte neobjavila.

Katarína Štumpfová sa v poslednej dobe vyhýba spoločenským podujatiam a pred večierkami uprednostňuje skôr zábavu v súkromí. Naposledy sa objavila na vyhlasovaní výsledkov Miss Universe SR 2014, kde jej robil spoločnosť kamarát, o ktorom si mnohí mysleli, že je jej priateľom.

Ako ale informuje aktuálne vydanie týždenníka Šarm, tanečnicino srdce už dlhší čas patrí rozvedenému architektovi Borisovi. Tomu by dokonca vraj už čoskoro mala porodiť aj spoločného potomka. Katarínu sme preto oslovili, aby sme jej k radostnej novinke zablahoželali. „Napíšte si, čo chcete. Veď uvidíte, či som tehotná,” reagovala na túto tému podráždene Štumpfová, ktorá je vraj v prvom trimestri tehotenstva. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej ploché bruško začne časom zväčšovať.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu