Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rasistický útok na speváčku Mirgovú: Neprajník ju dourážal!

Dominiku Mirgovú rasisticky dourážal neprajník na sociálnej sieti kvôli týmto záberom. Zobraziť galériu (12)
Dominiku Mirgovú rasisticky dourážal neprajník na sociálnej sieti kvôli týmto záberom. (Zdroj: Foto: Stanislava Hricová)

BRATISLAVA – V šoubiznisových kruhoch sa speváčka Dominika Mirgová (20) pohybuje už dlhší čas a nie vždy sa stretáva len s pozitívnymi ohlasmi. Na jej adresu totiž nedávno zazneli nelichotivé slová v podaní neznámeho „fanúšika“. Ten ju na jej profile na sociálnej sieti pourážal nadávkami s rasistickým podtónom. Na základe takýchto a podobných skúseností vznikol speváčkin nový singel Labuť.

Nie vždy to majú pekné tváričky v šoubiznise ľahké! Občas sa nájdu aj neprajníci, ktorí vedia dať svoje antipatie poriadne najavo. Takýmto príkladom je aj prípad speváčky Dominiky Mirgovej, ktorá musela nedávno čeliť rasistickým útokom týkajúcich sa jej pôvodu a výzoru.

„Nemusím sa páčiť každému, to je úplne v poriadku, ale to, čo sú schopní niektorí ľudia napísať, ma šokuje,“  skonštatovala Dominika, ktorá sa stretla s drsnými reakciami na svoje nové fotografie. Predmetné zábery okomentoval neznámy muž nelichotivým spôsobom. Narážal na interpretkinu farbu pleti.

„Pod jednu z nových fotiek napísal, že vyzerám hrozne. Vraj nikdy nebudem biela a podobné hlúposti rasistického charakteru,“ uviedla zhrozene bývalá superstaristka, ktorá celý incident riešila vymazaním komentára a zablokovaním drzého užívateľa. „Za cigánku ma v diskusiách označujú často s cieľom ublížiť mi, no pravdou je, že práve toto mi nič nerobí. Nehanbím sa za to, kým som,“ prezradila Mirgová.

Zraňuje ju však forma, akou neprajníci poukazujú na jej pôvod. Aj preto sa speváčka dokonale stotožnila so singlom Labuť z najnovšieho albumu, na ktorom sa podieľal aj Miro Jaroš. „Labuť je o tom, že vo vnútri sme všetci krásni a na tom záleží - nie na ideálnych mierach, plných perách, farbe pleti, či orientácii. Táto pesnička ľuďom pripomenie, akí sú výnimoční a vzácni. Má im dodať silu,“ upresnila význam výtvoru, ktorý považuje za svoje dieťa napriek tomu, že slová nepísala ona sama.

Prečítajte si text piesne Labuť

VIDEO: Najnovší klip Dominiky Mirgovej vznikol v spolupráci s Mirom Jarošom. Pieseň poukazuje na vnútornú krásu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu