Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mirgová značne pribrala: Dominika, čo tie faldíky?

Dominika Mirgová sa v poslednom čase zaguľatila. Zobraziť galériu (18)
Dominika Mirgová sa v poslednom čase zaguľatila. (Zdroj: Foto a video.sk)

BRATISLAVA – Zaguľatila sa! Po tom, čo si speváčka Dominika Mirgová (20) našla v júli partnera, venovala sa iba jemu. A tak pozabudla na svoju figúru, čo sa na jej línii aj odrazilo. Ako vidno na záberoch, počas nedávnej akcie prekvapila svojich fanúšikov kilečkami navyše. Samotná hudobníčka priznáva, že pribrala, no robí už všetko pre to, aby sa dostala opäť na pôvodnú váhu.

Dominika Mirgová sa nedávno objavila na tanečnej súťaži Dance Show Fest,  kde predviedla svoj talent v podobe spevu. Interpretka však hostí nezaujala iba ním, ale aj postavou. Tú v poslednej dobe zanedbala, čoho dôkazom sú faldíky trčiace spod trička.

Samotná speváčka priznáva, že sa zaguľatila. „Áno, pribrala som,“ povedala topkám Mirgová. Ako dôvod uviedla to, že sa viac venovala svojmu partnerovi než postave. „Tým, že mám frajera, som zostala šťastná, tak som sa veľmi nehýbala,“ priblížila nám.

Ako sme sa však dozvedeli, pracuje na zlepšení figúry. „Chodím už cvičiť, aj teraz mám ešte svalovicu,“ smeje sa Dominika. Brunetka dúfa, že to s priateľom vypotí, keďže je športovec. „Jemu teraz začínajú tréningy, tak budeme cvičiť spolu,“ prezradila recept, ako sa chce dostať opäť do formy.

Aj napriek kilám navyše žne Dominika úspechy. Dôkazom je aj nedávna nominácia remixu piesne Nová do súťaže Eurodanceweb Award 2012. Pieseň sa tam prebojovala z pozície najlepšej tanečnej skladby roka na Slovensku. Prečítajte si viac

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu