Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Morbídne Vianoce Mira Jaroša: Pozrite, čím ozdobil stromček!

Miro Jaroš ozdobil svoj stromček medovníkovými kostrami ľudí a zvierat Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš ozdobil svoj stromček medovníkovými kostrami ľudí a zvierat (Zdroj: Archív MJ)

BRATISLAVA - Nevšedné ozdoby! Spevák Miro Jaroš (34) sa rozhodol, že tento rok bude mať netradičný vianočný stromček. Ako vidno na fotografiách, ktoré zverejnil nedávno na sociálnej sieti, ihličnan ozdobil medovníkovými kostrami ľudí a zvierat. Záber okomentoval slovami: „Môj morbídny stromček!“. U interpreta sme zisťovali, čo ho k tomu viedlo.

Zatiaľ čo v drvivej väčšine domácností sa na vianočnom stromčeku ligocú prevažne guľaté ozdoby od výmyslu sveta, v prípade Mira Jaroša to tak úplne neplatí.  Ten sa rozhodol po dlhých rokoch pre niečo nové. Jeho ihličnan vyzerá tak, akoby sa nechystal na najpokojnejšie sviatky v roku, ale skôr na Halloween. Výzdoba totiž pozostáva z medovníkových kostier ľudí a zvierat.

„Chcel som zmenu. Videl som niečo podobné u kamarátky a zapáčilo sa mi to. Tak sme sa tento rok dohodli, že budeme robiť medovníky spolu. Piekli sme dva večery, dokopy asi 9 hodín. Zdobenie trvalo niekoľko ďalších dní. Ku koncu sa aj mne podarilo vytvoriť niekoľko kostlivcov. Vyzdobil som nimi stromček. Bude škoda ich zjesť,“ smeje sa Jaroš. 

Miro strávi tohtoročné sviatky s rodinou v Tepličke nad Váhom, potom ho čaká vianočný koncert v Kežmarku. „Nebude to typické vystúpenie, to by bola nuda. Dúfam, že postavíme kostol na nohy a oslávime príchod Ježiška,“ priblížil nám svoju predstavu spevák. Zároveň to bude pre Jaroša posledné vystúpenie v tomto roku. V januári sa chystá zatvoriť v štúdiu, kde by mali vzniknúť nové skladby. Tie by mali podobne ako stromček zaváňať niečím netradičným a originálnym. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu