Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Alkohol a vulgárnosť v Zámene manželiek: Bodaj by ju môj muž pre*iahol!

Juraj a Martina (hore) vs. Ivana a Patrik Zobraziť galériu (11)
Juraj a Martina (hore) vs. Ivana a Patrik

BRATISLAVA - Obľúbené emócie! Na televíznych obrazovkách sa opäť objavuje program Zámena manželiek. Mnohé páry vnímajú reláciu ako posledný krok k rozhodnutiu, či spolu zostanú alebo nie. Rovnako tak Ivana a Patrik z dnešnej časti. Ženská polovička tohto páru sa však pri nakrúcaní ukázala v poriadne negatívnom svetle. Časť rozpočtu prepila v bare a po vulgárne a sexistické vyjadrenia tiež nešla ďaleko.

Dnes televízia Markíza odvysiela druhú časť najnovšej série Zámeny manželiek. Protagonistami tohto dielu sú Martina a Juraj, u ktorých je dominantnejšia práve žena, napriek tomu žijú v harmonickom zväzku. Oproti tomu Ivana a Patrik majú viac problémov.

Veľkokrtíšania sa často hádajú a v hre je aj alkohol. Nezamestnaný manžel sa v domácnosti snaží ostošesť a vďaka jeho úsiliu sa môže Ivana v podstate flákať. Počas zámeny sa z nej vykľula provokatérka holdujúca nočnému životu, ktorá na jednom posedení vypije aj pätnásť pív. Časť rozpočtu, ktorý bol určený pre jej novú rodinu, prepila v bare, lebo sa vraj musela odreagovať od Juraja.

Svojho manžela Patrika na úvod relácie Ivana vykreslila ako alkoholika a násilníka, no nakoniec sa z neho vykľul starostlivý otec, ktorý sa stará o celú domácnosť, varí, upratuje a popri tom napriek všetkému miluje svoju ženu. Tá však druhému mužovi robila zo života peklo. „Keď tento môj náhradný manžel naštve, tak mu od nervov naschvál poviem, že bodaj by môj manžel pretiahol tvoju manželku! Aby pukol! Lebo môj muž je chlap, nie toto ženštiatko. To je strašné. Takto sa nechová chlap,” povedala na adresu tichého Juraja.

No ani on neudržal nervy večne a na adresu novej partnerky sa vyjadril poriadne nevyberavo. Ako na seba manželské dvojice nakydali, uvidíte už dnes večer na Markíze.


Tip: Zistite čas vysielania Zámeny manželiek na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu