Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takéto niečo v televízii ešte nemali: Preboha, ženská, spamätaj sa!

Gabriela z Výmeny manželiek šokovala celý štáb. Zobraziť galériu (3)
Gabriela z Výmeny manželiek šokovala celý štáb.

PRAHA - Šok pre celý štáb! Do rôznych reality šou sa vždy hlásia aj ľudia, ktorí by sa pred kamerami radšej ukazovať nemali. Príkladom je Gabriela (36) z českej Výmeny manželiek. Brunetka totiž namiesto starania sa o deti a domácnosť privádzala náhradného partnera do zúfalstva svojím alkoholizmom. Nad ránom mu ju často privádzali domov opitú úplne cudzí ľudia.

Neustále naliata! V stredu odvysiela televízia Nova ďalší diel Výmeny manželiek. Už teraz sa do médií ale dostali niektoré detaily. Jedna z účinkujúcich žien totiž všetkých zaskočila svojím neustálym pitím. Vraj bol problém stretnúť ju triezvu. 

O deti a domácnosť sa tak staral samotný Přemek, ktorý si takto účasť v televíznej šou určite nepredstavoval. Hneď zrána totiž zisťoval, že z fliaš s alkoholom chýbajú už poriadne dávky. „V chladničke nechýbali litre vína a v mrazničke sa striedali fľaše s vodkou. Všetko zašlo až tak ďaleko, že Gabrielu nad ránom privádzali domov cudzí ľudia. Dokonca stratila aj kľúče od bytu,” prezradili členovia štábu. O neustálych problémoch s artikuláciou svedčia aj zábery, ktoré sa už dostali na verejnosť. 

Tmavovláska si tak urobila hanbu pred množstvom ľudí a rozoberajú ju všetky české portály. Ktovie, či sa po takejto „reklame” spamätá alebo bude piť aj naďalej...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu