Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Blonďavá dračica z Farmy: Otŕča zadoček, živí ju striptíz!

Jana Kállayová nemá s nahotou problém. Svojím telom sa veľmi rada pochváli. Zobraziť galériu (6)
Jana Kállayová nemá s nahotou problém. Svojím telom sa veľmi rada pochváli.

BRATISLAVA – Ďalšia provokatérka na obzore! Šou Farma je obrovským lákadlom pre rôzne typy ľudí. Život v neľudských podmienkach si vyskúšali napríklad aj playmate Andrea Járová (28) a silikónka Nikola Komorová (20), ktoré sa v šou postarali o viacero šteklivých momentov. Inak tomu zrejme nebude ani tentokrát. Veľkú dávku erotiky totiž môže na opustený statok vniesť finalistka Jana Kállayová (27), ktorej nahota nie je vôbec cudzia.

Bude horúco! Ako sme vás už na topkách informovali, zostava finalistov tretej série markizáckej Farmy je kompletná. Skupinka vybraných súťažiacich je opäť rôznorodá a nechýbajú ani sexi krásky, ktoré to v drsných podmienkach nebudú mať vôbec jednoduché. Jednou z nich je aj blonďavá dračica Jana Kállayová.

Rodáčka z Bratislavy síce veľa farmárskych skúseností nemá, oplýva však inými kvalitami. Jana si v dotazníku uviedla, že sa živí ako manažérka tanečníc. My sme však zistili, že má agentúru, ktorá zabezpečuje dámsky a pánsky striptíz. Cena jedného vystúpenia sa podľa našich informácií pohybuje okolo 100 eur.

Odvahu a chuť provokovať však majú nielen Kállayovej zamestnankyne. Ani farmárke totiž nie je nahota cudzia. Svedčí o tom jej profil na sociálnej sieti, kde má zverejnených viacero šteklivých fotografií. Blondínku dokonca ocenil aj pornokráľ Róbert Rosenberg, ktorý je jej priateľom. „Toto milujem,” jednoducho a jasne okomentoval blondínkinu fotografiu od pása nadol. Ako sa Jana páči vám?

Jana Kállayová sa zrejme postará o to, aby bolo na opustenom statku horúco.
Zobraziť galériu (6)
Jana Kállayová sa zrejme postará o to, aby bolo na opustenom statku horúco.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza až na 2 týždne vopred. Nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu