Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ostrý štart markizáckej šou: Útok na štáb, zásah polície!

Pri nakrúcaní relácie Zámena manželiek museli zasahovať muži zákona. Zobraziť galériu (11)
Pri nakrúcaní relácie Zámena manželiek museli zasahovať muži zákona.

MALINOVÁ - Vyrobili si riadnu hanbu! Už dnes večer štartuje na obrazovkách Markízy ďalšia séria relácie Zámena manželiek, v ktorej si dve ženy vymenia na pár dní svoje rodiny. Hlavní aktéri úvodnej časti sa pred kamerami naozaj na nič nehrali. Nechýbali ostré hádky a slovné útoky, kvôli ktorým museli zasahovať aj muži zákona. Ušetrený nebol ani štáb.

Praskli mu nervy! Princíp markizáckej šou Zámena manželiek spočíva v tom, že rodiny si do svojich zabehnutých koľají vpustia neznámeho človeka. Zvládnuť túto situáciu nie je vôbec jednoduché - zvlášť, keď všetko snímajú kamery. Neľahkú úlohu majú aj členovia štábu. Príkladom môže byť aktuálna časť, v ktorej na kameramana zaútočil jeden z manželov. Agresívny chlap mu buchol rukou do objektívu. To mu však nestačilo a ďalej sa po ňom zaháňal. Našu otázku, či bol za svoje správanie nejakým spôsobom sankciovaný, Markíza nekomentovala.

Stalo sa tak počas nakrúcania v rodine Petra a Evy z Malinovej, ktorí vo svojom dome privítali Marušku z Levoče. Tá si s hlavou novej rodiny vôbec nerozumela a dvojica sa neustále hádala. Najhoršie okamihy prišli, keď si náhradná manželka chcela od susedov požičať bicykle pre deti. Peter to považoval za ponižujúce a došla mu trpezlivosť. 

Neuvedomil si však, že svojím vyčíňaním sa zhodí oveľa viac. Peter totiž Levočanku vyháňal z domu a privolal na ňu dokonca mužov zákona. „Zavolal políciu. Zrobil taký rozruch. Doteraz chcel všetko v tichosti a teraz celá dedina kukala z dvora naňho,” poznamenala pred kamerami rozrušená tmavovláska, ktorá svojho dočasného partnera prirovnala k Hitlerovi.

VIDEO: Úryvok z relácie Zámena manželiek. Nahnevanému Petrovi praskli nervy a takto sa zahnal na kameramana.

Zámena manželiek upútavka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu