Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z muža v Zámene manželiek ide strach: Nechutné hádky a agresívne útoky pred celou republikou!

Výbušný Slávek neudržal emócie na uzde. Zobraziť galériu (7)
Výbušný Slávek neudržal emócie na uzde.

DĚČÍN - Hádky na dennom poriadku! V Zámene manželiek sa často stáva, že si noví partneri vôbec nesadnú. Udialo sa to aj v prvej časti novej série na českej Nove. Neverný Slávek dostal do domácnosti novú ženu a začal kolotoč neustálych roztržiek. Tmavovláske nonstop nadával, až ju nakoniec nechutným spôsobom vyhodil z domu. Počas záverečného stretnutia sa navyše správal ako šialenec v amoku.

Ostrá premiéra! Televízia Nova v stredu opäť začala vysielať svoju verziu známej Zámeny manželiek. Aktérmi sa stali neverný Slávek s manželkou Martinou a pokojný Robert s dominantnou Veronikou. A zatiaľ čo jedna dvojica sa po výmene výborne bavila, tá druhá prežívala doslova peklo. 

Slávek s Veronikou si vôbec nesadli a postupne sa začala prejavovať mužova agresívna povaha. Čoraz častejšie prechádzala ich komunikácia do vrieskania z jeho strany. „Ja sa ťa bojím už od začiatku, ako si začal robiť scény,” priznala tmavovláska. No namiesto prehodnotenia svojho počínania jej náhradný manžel výhražne odvetil: „To sa teda boj!”


Pravdivý príbeh: Som asi slabá, celý život zostávam v nešťastnom manželstve


Po hádkach a agresívnych výpadoch nakoniec došlo k tomu, že Slávek novú ženu jednoducho vyhodil z bytu. „Ja ti hovorím, vypadni! Krava jedna. Choď do prdele, choď fo hajzlu,” častoval ju nevyberanými výrazmi. Nakoniec brunetu nechal stáť za dverami a tašku s jej vecami hodil susedov balkón. Zvyšok nakrúcania tak strávila na hoteli. 

Kompletná štvorica sa potom stretla ešte pri záverečnom „zúčtovaní”. Tam mal opäť hlavné slovo Slávek a veľmi rýchlo ho pochytil amok. Kričal tak, že zvukári určite neboli nadšení. A ako inak, neodpustil si ani urážky. „Ty máš úplne luxusnú ženu...” snažil sa ho aj lichôtkami upokojiť Robert, lenže okamžite bol prerušený. „Mám, ale tá tvoja je na hovno,” jačal Slávek. Po takejto úvodnej časti ktovie, či budú mať ďalšie ženy odvahu prihlásiť sa do tohto televízneho programu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu