Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Miezga a Kemka: Strach z rómskej osady!

Marián Miezga a Juraj Kemka v rómskej osade. Najprv mali strach, no domáci ich vrelo privítali. Zobraziť galériu (4)
Marián Miezga a Juraj Kemka v rómskej osade. Najprv mali strach, no domáci ich vrelo privítali.

RICHNAVA - Treba ukázať všetko! Marián Miezga (37) a Juraj Kemka (36) sa v rámci programu Vo štvorici po Slovensku presunuli na východ našej republiky. Tam sa rozhodli, že neobídu ani rómsku osadu. Cestovatelia cítili menšie obavy, no svoj zámer splnili. A zažili riadne prekvapenie.

Poriadne privítanie! Marián Miezga a Juraj Kemka sa v cestovateľskej relácii rozhodli, že by mali divákom ukázať aj život v rómskej osade. S týmto nápadom sa však spájali isté starosti. „Máš túžbu sa tam ísť pozrieť, ale zároveň máš také obavy, však to je úplne iná komunita ľudí,“ povedal neisto Kemka.

Nakoniec sa herci rozhodli, že poprosia najmenších obyvateľov o povolenie. Detí pri ceste sa spýtali, či sa k nim môžu ísť pozrieť. A tie nadšene súhlasili. V osade potom na komikov čakalo naozaj príjemné prekvapenie. Do Richnavy totiž zavítali v čase bašavelu - zábavy spojenej s hudbou a s tancom.

Cestovatelia si túto tradičnú rómsku oslavu poriadne vychutnali. Najmä Juraj Kemka, ktorý pôvodne bojoval s obavami, bol z atmosféry unesený. „Bolo to úžasné, možno najväčší emočný zážitok z nášho cestovania,“ nešetril chválou herec.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu