Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polonahý Latinák ochrankárke: Na vtáka ohniváka mi nesiahaj!

Kontrolórka na letisku už podľa Lukáša Latináka zašla príliš ďaleko. Zobraziť galériu (11)
Kontrolórka na letisku už podľa Lukáša Latináka zašla príliš ďaleko.

SLIAČ - Opäť vo vzduchu! V jednej z nedávnych epizód programu vo Štvorici po Slovensku sa cestovatelia ocitli v lietadle. Tentoraz si však Marián Miezga (37) a Lukáš Latinák (35) vyskúšali vyšší level, a to stíhačku. Kopu adrenalínu však nezažili iba v oblakoch, ale aj pri vstupnej kontrole. Zabávači sa kvôli neustálemu pípaniu bezpečnostného rámu totiž museli vyzliecť do spodnej bielizne.

Nečakané zážitky! Humoristi z programu Vo štvorici po Slovensku už prežili rôzne situácie. Na Mariána Miezgu a Lukáša Latináka najnovšie čakal let stíhačkou. No ešte predtým museli prejsť cez prísnu kontrolórku a evidentne zlomyseľný bezpečnostný rám.

Ten totiž pípal tak dlho, kým herci neboli len v trenkách. Zaujímavé však je, že detektor kovov sa pri Latinákovi nezastavil ani vtedy. „Pani sa preto priblížila rukou k jeho intímnym partiám, aby ho skontrolovala. No Lukáš jej jasne naznačil, že sa ich dotýkať nebude,” dozvedeli sme sa.

Zabávač však neskôr zbledol ešte viac. A to tesne pred štartom, keď sa od inštruktora dozvedel, že si má sadnúť do prúdového lietadla vyrobeného v roku 1969. „Celkom som sa tešil, ale už si nie som istý,” vyhlásil Latinák v kokpite pri rýchlosti 700 kilometrov za hodinu. Jeho zážitok z oblakov si môžete pozrieť v dnešnej časti Vo štvorici po Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu