Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Musíte vidieť: Jakab sa takmer pos... od strachu!

Kolegovia v rámci šou Vo štvorici po Slovensku absolvovali let. Zobraziť galériu (7)
Kolegovia v rámci šou Vo štvorici po Slovensku absolvovali let. (Zdroj: foto: tv markíza)

NITRA – Strach v očiach alebo zábava? Známi herci z obľúbenej partičky Robo Jakab (32) a Marián Miezga (37) sa v rámci potulkov po našej krajine s reláciou Vo štvorici po Slovensku ocitli v lietadle. Ako vidno na záberoch, pre oboch to bol bezpochyby nezabudnuteľný zážitok. Zatiaľ čo Marián si pobyt v oblakoch užíval, Robovi by ste sa krvi nedorezali. V kritickej situácii nemal naložené len v plnom batohu... Svedčia o tom aj vtipné momentky urobené zo vzduchu.

Hercov v sebe nezaprú! Známi „partičkári“ Robo Jakab a Marián Miezga spestrujú divákom večerný program svojimi zážitkami, ktoré zbierajú počas putovania po Slovensku. Tentoraz si spravili vyhliadkový let nad Nitrou. Robovi sa to však príliš nepáčilo. Ako vidno na záberoch, strach z výšok neskrýval. Jeho vyplašená tvár hovorila za všetko. Naopak, kolega Marián sa v lietaní priam vyžíval. „Keď som videl, že sa blížime na letisko v Nitre, bol som celý bez seba. To je môj svet,“ poznamenal nadšene Miezga.

Hercovi Jakabovi zasa napriek obave z letu nechýbal humor. Predtým, než sadol do stroja, veril, že to zvládne. „Ja by som si vybral také, ktorému sa bude určite točiť vrtuľa. Dám to. Však môžem mať aj zavreté oči,“ reagoval pri výbere lietadla. Parťák Miezga mu to však veľmi nezjednodušil: „To bude super, tam je tuším búrka,“ zastrašoval ho. To spôsobilo, že herec mal ešte väčšie obavy a začal pilota bombardovať pochybnými otázkami. „A v búrke sa dá ísť? Dá sa, aj keď fúka vietor?“ pýtal sa vyľakaný turista.

A hoci celý let Jakab pretrpel, na konci bol na seba patrične hrdý. „Z lietania mám výborný zážitok. Diváci si to asi nevšimnú, ale mal som strach,“ zakončil s kyslým úsmevom svoj pobyt v oblakoch. Ak ste zvedaví, ako prebiehal celý let, nenechajte si ujsť dnešnú časť Vo štvorici po Slovensku.

Marián Miezga sa smeje vyplašenému kolegovi, ktorý  od strachu aj zabudol, ako sa volá.


Veľký nádych Roba Jakaba opisuje jeho momentálne žalúdočné stavy. Veľký nádych Roba Jakaba opisujejeho momentálne žalúdočné stavy.


Výrazy v tvárach hercov občas pripomínali prvý detský zážitok z kolotočov. 

Marián neodolal a svojho ustráchaného parťáka si musel odfotiť. 
Marián neodolal a svojho ustráchaného parťáka si musel odfotiť.


Robo si pomáhal zavretými očami. Robo si pomáhal zavretými očami.


Občas to vyzeralo, že má Robo problém so zaseknutou sánkou. Občas to vyzeralalo, že má Robo broblém so zaseknutou sánkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu