Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Miezga z Partičky: Kvôli nešťastnej láske na koľajniciach!

Marián Miezga sa rozhodol trucovať na koľajniciach. A za chrbtom sa mu objavil vlak. Zachraňoval ho kolega Juraj Kemka. Zobraziť galériu (17)
Marián Miezga sa rozhodol trucovať na koľajniciach. A za chrbtom sa mu objavil vlak. Zachraňoval ho kolega Juraj Kemka.

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Adrenalínové nakrúcanie! Marián Miezga (37) a Juraj Kemka (36) sa na potulkách po našej krajine v rámci programu Vo štvorici po Slovensku ocitli v známom banskom meste. Tam sa im podarilo stretnúť banskoštiavnickú rodáčku Zdenku Prednú (28) a začal boj o jej priazeň. Za kratší koniec však v tomto prípade ťahal starší z dvojice. Keďže sa mu nepodarilo získať speváčkine srdce, posadil sa na koľajnice a čakal na vlak...

Boj o ženu! Herci v rámci programu Vo štvorici po Slovensku zažívajú rôzne netradičné situácie. A niektoré vďaka svojmu improvizátorskému umeniu zvládajú naozaj s vtipom. Vďaka ich humoru sa v Banskej Štiavnici rozpútala bitka medzi Mariánom Miezgom a Jurajom Kemkom o speváčku Zdenku Prednú.

Počas celého pobytu v tomto meste sa totiž o ňu doťahovali. Raz mal navrch jeden, raz druhý. Nakoniec však zvíťazil Juraj. Tmavovláska ho chytila za ruku a on jej podaroval ružu. To však Mariána nahnevalo a s Kemkom odmietal pokračovať ďalej v ceste.

Bohužiaľ, ako miesto svojho trucovania si zvolil koľajnice. Jeho herecký kolega sa ho snažil prehovoriť, aby išiel niekam inam. Miezga sa však odmietal postaviť. „Vstávaj! Majo, neblázni, ja ta ľúbim. Ide vlak,“ kričal vystrašene na kamaráta. Ak ste zvedaví, ako táto dobrodružná cesta dopadla, nenechajte si ujsť dnešnú časť Vo štvorici po Slovensku. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu